Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag naar Arnhem geweest!

Beste lezers,

Mijn ouders zeiden vanmorgen dat ik moest opschieten met aankleden, ontbijten, enz. Dus ik dacht “Doe niet zo gehaast, het is weekend!” Maar wat bleek, ze waren zo gehaast omdat we naar Arnhem zouden gaan, dat hadden we gisteren al afgesproken! En toen ik de knuffel had gepakt die ik mee wilde nemen (Joshua) kwam ik erachter dat ik ook nog Aukje mee wilde nemen, maar ja, toen zat ik al in de auto!

En, hoe was het? Nou ja, gewoon een dagje shoppen met mijn ouders, echt heel typisch allemaal. Het jammere was wel dat de Game Mania niet meer in het centrum zit! Dus dat betekende geen pluche voor Lucas! Ik kwam toen wel een winkel tegen in Arnhem waar ze wel pluches zouden kunnen verkopen, maar toen waren de winkels al dicht! Wel heb ik een reep Tony’s Chocolonely gekocht, die ik vanavond ga verorberen (Ik heb al avondeten gegeten) en een zakje Skittles!

Ook heb ik lekker een broodje carpaccio gegeten en zijn we naar de KFC geweest, wat best lekker was! (Dat was dus het avondeten waar ik het net over had!) En we zijn ook nog even bij de PLUS langsgeweest omdat mijn ouders nog wat boodschappen moesten doen voor een borrel met vrienden vanavond! En toen heb ik een zak chips gekregen!

En ik heb ook nog een mooie reclamefoto gemaakt met Joshua!

Ik hoop dat jullie m mooi vinden!

En dit was dus mijn dagje Arnhem en ik hoop dat Berlijn net zo leuk (of misschien wel leuker) wordt!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Tijdens het winkelen heb ik met mijn ouders veelvuldig over Donnie Smits lopen kletsen! Daar ben ik nu mee aan het Simsen! En ook met Aukje en Joshua, die bij hem wonen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: