Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb iets teruggevonden wat ik al heel lang kwijt was!

Beste lezers,

Het is vandaag zondag en dat betekent een rustdag (voor christenen althans.) Maar ik ben geen christen (was ik wel ooit, lang geleden maar juist mijn vader heeft alles qua religieuze belevenis voor mij verpest! Tijdens een belletjetrekronde door de wijk, mooi verhaal trouwens. Misschien blog ik er ooit nog een keer over.) Maar voor mij was het net wel zoeken, want mijn broertje dacht dat er oude Pokémon-spellen voor de Nintendo DS bij ons thuis zouden liggen in mijn kast. Dus moesten beide kasten uitgemest worden.

En daar vond ik me toch een paar mooie schatten. Ik heb onder andere opgeduikeld uit mijn kast:

Vooral met “Vergeet een olifant wel eens iets?” ben ik heel blij met die weer terug te hebben gevonden, want daar was ik echt al een paar weken naar op zoek, en was zelfs zo wanhopig dat ik een vervanging op Bol.com wilde bestellen (Gelukkig heb ik dat niet gedaan!) en daarom heb ik ook mijn vader de opdracht gegeven om een herdenkingsfoto te maken!

Yes! Tijd voor een party met Driftveil en Als ik jou zie!

En daarbij wil ik ook even mijn broertje bedanken! Zonder jou was dit niet gelukt! Dankjewel! Helaas wilde ie geen dankjewel cadeautje van mij hebben want toen ik hem vroeg of ik een pluche van Pichu moest bestellen voor hem, toen zei hij dat dat niet hoefde en dat ik hem al genoeg had bedankt door hem de game Pokémon Legends: Arceus uit te lenen! Jammer…. Ik had graag een cadeautje voor hem gekocht! Maar misschien is het ook maar beter dat ik het geld een keer in mijn eigen zak hou in plaats van mijn “gat in de hand”-beleid uit te voeren!

En voor de rest……..

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb mijn knuffels Lucario en Riolu weer gevonden! Ik hoop dat jullie ze schattig vinden, en extra vraag voor mijn lezers die ook collega’s zijn: Moet ik ze morgen meenemen (of althans 1) naar werk?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: