Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Webshop-perikelen

Beste lezers,

Ik had gisteren een plushie besteld in aanloop naar Black Friday, en op de webshop aangevinkt dat ie vandaag bezorgd zou worden! Dus ik gisteren de hele dag gewacht op een verzendbevestiging, maar niks. Ook toen ik ’s avonds naar bed ging, nog steeds niks. Nu heb ik de moed dus maar opgegeven en heb dezelfde plushie dus maar gewoon opnieuw besteld en gezegd dat ze m woensdag moeten leveren!

En verder zat ik ook te kijken naar een nieuwe tablet, een Xiaomi Pad 5, ik kon m bij verschillende webshops bestellen, zoveel dat ik door de bomen het bos niet meer zag! Ik heb m uiteindelijk maar bij bol.com besteld en niet bij Coolblue, want, hoewel Coolblue zei dat de tablet er dan morgen was. Ik dan wel €50 duurder uit was, en dat had ik er niet voor over, of ten minste, ik wilde het in eerste instantie wel doen, want dan kan ik er morgen gelijk mee aan de slag! Spotify erop, Kobo plus erop, enz. Maar mijn ouders riepen dat een halt toe en gaven me een lesje “Hoe met geld om te gaan!” Bedankt daarvoor nog, pap en mam!~Ik ben af en toe zo impulsief!

Nou komen dus en de tablet en de plushie dus beide op woensdag, dat terwijl ik het een beetje wou spreiden (Het is ten slotte Black Friday week, met nadruk op week!). Maar ja, ik hoop niet dat het allebei op dezelfde tijd geleverd wordt! Maar ik ben best wel blij dat ik een nieuwe tablet krijg! En die tablet wilde ik al sinds ik m gezien had in Lissabon, dat is al ruim een half jaar geleden!

En, by the way, ik zit nu ook Rabbids Go Home filmpjes te kijken!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zag me gisteren toch iets raars! Een receptensite die ik vaak bezoek had een artikel gewijd aan Thanksgiving, dat vieren wij hier helemaal niet, ik kreeg bijna een hartverzakking en dacht : “Heeft Cyril Hearsay deze site nu ook al gekocht? What’s next, dat we in Nederland het Imperial meetsysteem gaan gebruiken? Dan worden we 2x zo zwaar en wordt het 4x zo heet! “

P.S.P.S. Hier zijn trouwens mijn wishlists voor kerst!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: