Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb met mijn neef een niet-trollen pact gesloten!

Beste lezers,

YES! HET IS ME EINDELIJK GELUKT! Na lang aandringen is het me dan toch gelukt: Ik heb met mijn neef een niet-trollenpact gesloten! Nja, ik moet er zelf ook wat voor doen, ik moet niet bij hem zeuren wat voor kerstcadeaus ik krijg, (persoonlijk vier ik liever kerst met mijn nichtje, diezelfde als met wie ik kook! Maar mijn ouders zien mijn neef een beetje als hun “derde zoon die ze nooit hebben gehad” en ik moet toegeven, dat ik hem ook een beetje zie als mijn grote broer!)

Maar hoe en waarom heb ik dan dat pact gesloten en hoe werkt zo’n pact dan? Nou, de aanleiding was dat hij me zat te trollen met dat ik van hem alleen fopcadeautjes zou krijgen met kerst, en geen echte cadeaus. Een fopcadeau is prima, twee ook nog wel, maar alleen maar wordt me algauw te gek! Maar hij wilde dat ik dan niet ging zeuren over kerstcadeau’s en dan zou hij me niet meer trollen tot kerst (ook al probeer ik dit pact te verlengen, ik ben zijn trollacties namelijk echt kotsbeu!)

Niet dat ik geen fopcadeau’s ga kopen, integendeel. Zo krijgt diezelfde neef nog steeds van mij een doosje “nukes” (eieren) en mijn vader krijgt een Spaghettimonster-vergiet om te oefenen een vaderfiguur zoals Cyril te zijn! Voor mijn moeder en mijn broertje heb ik nog niets bedacht! Al had ik wel bedacht dat mijn broertje een poster van 1984 zou krijgen met de tekst: “Big Brother is watching you!” en dan met het hoofd van die dictator uit dat boek vervangen door mijn hoofd, omdatr ik (letterlijk) de Big Brother van mijn broertje ben! Maar dan moet ik eerst nog wat Photoshoplessen voor nemen voordat ik zoiets kan ritselen! Dus misschien volgend jaar!

Zoiets dus, alleen met dat gezicht vervangen door dat van mij!

Maar het meest wilde ik dat niet-trollenpact omdat ik niet zo’n zelfde situatie wil als in het laatste halfjaar van school met mijn ex! En tja, die ex is nu uit het oog, uit het hart! Maar met familie kan je dat moeilijk! En ik dreigde de eieren in te zetten als mijn neef nog langer bleef trollen! Dus daarom!

Ik ben blij dat het allemaal met een sisser is afgelopen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb vandaag ook een mailtje gekregen dat het boek wat ik heb besteld bij bol.com voor mijn vriendin Zeefscheef (dat kinderkookboek, weet je wel!) meegegeven is met de PostNL! Dus morgen of overmorgen moet ie binnen zijn en dan hoeft er alleen nog maar een leuk strikje om en cadeaupapier! Van die tablet en die plushie heb ik nog niks vernomen…….

Advertentie

Eén gedachte over “Ik heb met mijn neef een niet-trollen pact gesloten!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: