Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik val vandaag wel met mijn neus in de boter!

Beste lezers,

Gisteren kreeg ik bericht dat mijn nieuwe tablet, mijn nieuwe plushie en het cadeautje voor Zeefscheef, alledrie verzonden zijn. Die zouden dus vandaag aankomen met de post, maar ik wilde eigenlijk dat ze pas morgen aankwamen (Nou, oké bij de tablet is dat wel het geval) want dan kon ik ze zelf in ontvangst nemen. Dus toen mijn vader vanmorgen vertelde dat de post ging staken, gloorde er heel even hoop. Maar die vervloog weer toen ik met mijn neef zat te appen, en hij zei dat de post juist niet ging staken. Maar, ach, we zullen het een geluk bij een ongeluk noemen.

En mijn tante heeft net met me geappt dat ze weer eens iets leuks met me wil afspreken. Ons laatste uitje is alweer een tijdje geleden en dat ging naar Utrecht, want toen moest ik vakantiecadeautjes kopen voor mijn ouders toen we op vliegvakantie gingen naar Kaapverdië. Ja, dat is traditie bij ons altijd als we een lange reis maken kregen ik en mijn broertje een cadeau om ons mee te vermaken tijdens de reis, en deze keer deed ik het voor mijn ouders, want ik vond het leuk om ook eens iets terug te doen.

Maar even terug op dat uitje met mijn tante, deze keer wil ik met mijn tante naar het NEMO Science Museum in Amsterdam. Daar ben ik toen ik een jonge Lucas was wel eens met mijn oppas geweest (die nu in Amsterdam woont, diezelfde oppas trouwens als waar ik de Likybincity-karakters Taksi en Sisi mee heb bedacht!) en het leek me leuk daar nu met mijn tante weer heen te gaan. Het idee kwam van mijn denkbeeldige knuffelvriend Terrence, en een beetje hulp van Donnie Smits. Bedankt jongens.

Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe tablet, het bezoekje aan Zeefscheef over 2 weken om haar het cadeautje te geven, mijn nieuwe plushie en natuurlijk het uitje naar NEMO met mijn tante!

Nu moet ik nog een datum plannen voor het uitje………….. Waarschijnlijk wordt dat ergens in 2023.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik was gisterenavond eigenlijk van plan om mijn knuffels Eevee en Meowth mee te nemen, maar dat deed ik alleen als Muffin, onze hond, meeging naar TriUnity. Dat gebeurde niet, en heb toch besloten dan maar poppetjes mee te nemen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: