Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb een nieuwe tablet!

Beste lezers,

Ooit, lang geleden, van het voorjaar, ging ik naar Lissabon, in Lissabon heb ik meerdere dingen gedaan, maar een ding wat me het meest is bijgebleven is de XiaoMi-winkel. En waarom? Nou, omdat ik daar een tablet heb gezien die ik heel graag wilde en bij terugkomst in het hotel heb ik die gelijk op mijn wishlist gezet! (Ook heb ik dsie dag bij een Japans restaurant kip met szechuanpepers gegeten, die best pittig was, maar ook best lekker!)

Die tablet was natuurlijk de XiaoMI Pad 5 (volg de link voor meer info) en laatst, toen het Black Friday week werd, zat ik na te denken wat ik nu weer zou kopen, nu dat alles voor scherpe prijzen die winkels uitvliegt. (Oké, ik weet dat veel van die deals nep zijn en dat je niet echt goedkoper uit bent, maar toch!) En ik heb onder andere een plushie gekocht (wat er uiteindelijk twee bleken te zijn, nou heel verhaal! Blog ik nog wel een keer over!) en verder heb ik een tablet gekocht. En precies DIE tablet die ik toen in de winkel in Lissabon gezien had! (Nou ja, niet per sé die, maar wel hetzelfde type!) Omdat het fout was gegaan bij die plushie, heb ik in het blog van gisteren geschereven dat ik tot Swan bad om te zorgen dat alles goed zou verlopen! En, waarempel, het verliep ook goed! Ik kreeg maar 1 tablet, waar ik verwachtte dat ik er 3 zou krijgen!😂

Dus toen gisterenochtend de bezorger aan de deur stond nam ik het pakketje aan (Daarom was ik gisteren ook extra vroeg opgestaan om 06.30 uur, normaal slaap ik op vrije dagen uit tot 08.00 uur) en toen ging ik gelijk spelen met mijn nieuwe speeltje! Eerst natuurlijk instellen, waarbij ik de gegevens van mijn telefoon (inclusief apps) kopieerde naar de tablet! Helaas werkt de app van Whatsapp niet op meerdere devices en dat was best wel een domper, ik had graag willen appen via mijn tablet!

Nadat ik alles had ingesteld ging ik lekker filmpjes kijken en websurfen! Ik begon met het kijken naar Inside Out op Disney+, maar ging al snel naar Het Verhaal van Nederland en 13 in de oorlog en Vroeger en zo kijken! En vanmiddag als ik terug ben ga ik Reizen Waes kijken op die tablet! Oh, ja, ik heb er gisteren ook nog Totally Spies op gekeken!

Zoals je kunt zien ben ik er over het algemeen wel heel blij met die tablet! Helaas heb ik er nog geen foto van kunnen nemen! Die voeg ik vanavond wel in, als ik thuis ben! Hebben jullie ook een tablet en maken jullie er ook zoveel gebruik van als ik? Laat het weten in de comments!

Oh, ja. Ik heb gisteren ook een screenprotector en een bumper case voor mijn nieuwe tablet besteld. En waarom een bumper case en geen flipcase? Omdat een bumper case er net wat stoerder uitziet!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vanmorgen had ik het met iemand bij TriUnity over groepsdynamiek! Ik vind dat nog steeds een vreemd concept, dat een groep verandert als er een iemand bij komt en als die persoon weg is dat de groep dan weer de oude wordt! Toch vreemd hoe dat gebeurd!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: