Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wie is…. mijn knuffel Terrence?

Beste lezers,

No geen week geleden heb ik een nieuwe knuffel gekregen en die heb ik vernoemd naar een van mijn denkbeeldige vrienden van vroeger. Vandaag ga ik jullie dus wat vertellen over die knuffel en dus die vriend.

Terrence California

Statistieken
Geboren
1998
Leeftijd
24
Natiestaat
Konikrijk Katoren
Woonplaats
Central Estates, Center City, Likybin 
Alias
Terry
Geslacht
Mannelijk
Haarkleur
Zwart
Oogkleur
Zwart
Huidskleur
Blank
Familie en vrienden
Ouders
Ninten California (vader)
Lusamine Samina (moeder)
Mohn Isimo (stiefvader)
Familieleden
Bonnie California (jongere zus)
Laura California (zus)
Joshua Isimo (stiefbroer)

Vrienden
Aukje van Hees, Lucas Hearsay, Luc Nefario, Kane Darling

Persoonlijkheid en Vermogen
Afkeer
Sporten
Beroepen
Directeur van start-upbedrijf, geheim agent
voorkeuren
Het Agentschap
Doel
Alle games ter wereld bemachtigen en spelen
Lievelingeten
Broodje Falafel en ijsthee

Terrence California is een jongen die is geboren op 24 augustus 1998, hij heeft een vader en een moeder, die helaas gescheiden zijn. Ook heeft hij 2 zussen (Bonnie en Laura) en een stiefbroer (Joshua). Terrence’s favoriete hobby is gamen, veel gamen, maar hij vindt het ook leuk om naar de stad te gaan.

Qua vrienden heeft Terrence meerdere beste vrienden, waaronder Lucas Hearsay, Luc Nefario en Aukje van Hees. Met Aukje heeft hij tegenwoordig een relatie. Maar dat was ooit wel anders, toen ze beiden in het laatste halfjaar van de middelbare school zaten hadden ze een soort “Koude Oorlog” die begon omdat Terrence Aukje zat te plagen in een zwembad. Toen wilde Terrence maar een ding, wraak nemen op Aukje, en haar naar de Pitcairneilanden sturen. Gelukkig kwam er in 2020 een “dooi” in die Koude Oorlog en kunnen ze het nu weer met elkaar vinden en zijn ze weer beste vrienden. Ook was Terrence heel veel bij Lucas Hearsay toen hij ruzie had met Aukje, want hij vond dat zijn andere beste vriend Luc Nefario het te veel opnam voor Aukje, gelukkig is het tussen die twee ook weer goed gekomen!

Terrence’s favoriete eten is zoals jullie misschien gelezen hebben in het blogje van afgelopen vrijdag, falafel. Voor falafel kun je hem midden in de nacht wakker maken (Ik zou het niet doen hoor!) En bij die falafel drinkt hij dan het liefst een glas ijsthee met een spiraalrietje erin! (Maar sowieso is Terrence een veelvraat en houdt hij sowieso wel van eten!)

Terrence is ook erg into muziek. Hij houdt natuurlijk van die videogame muziek zoals Driftveil City! Maar hij houdt ook van Nederlandse pop (en al helemaal rockmuziek!) Zijn favoriete liedjes zijn Click Clack van Ralf en Ping van Fouradi! Ook heeeft hij een DJ-set die hij veelvuldig gebruikt! Ping is op het moment van schrijven trouwens sinds gisteren mijn ringtone!

Qua games speelt Terrence veel verschillende games, maar door Lucas is huij voornamelijk Sims gaan spelen. Maar hij speelt ook nog andere games zoals GTA en Tropico en nog veel meer!

De hangplek van hem en zijn vrienden is uiteraard al sinds hun puberteit, het Winkelcentrum Babel in het centrum van Center City, de stad waar hij en zijn vrienden wonen! Als ze daar zijn dan eten ze meestal wat bij de Fat Food, en gaan ze een beetje winkels kijken, vooral de Gamezcorner is favoriet! Dat is een winkel die videogames en merchandise en zo verkoopt!

Voor zijn werk is Terrence directeur van een tech start-up bedrijf wat zich natuurlijk specialiseert in (of course) videogames!

Zo, ik hoop dat jullie nu weten wie mijn denkbeeldige vriend is en waarom ik hem zo cool vind!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Mijn vader is nu op zakenreis en ik heb daar eigenlijk geen problemen mee! Het liefst heb ik dat mijn moeder ook voor even het huis uit is en dat mijn broertje op mij komt passen of dat ik de tent voor mezelf alleen heb, en dat zal waarschijnlijk niet goed gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: