Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb gisteren een nieuw Sims-poppetje gemaakt! (En ik ben er heel trots op!)

Beste lezers,

Gisterenmiddag was ik wat rond aan het surfen/browsen op de Pokemon Wiki toen ik een nieuw karakter ontdekte wat ik eigenlijk best wel een leuk character design vond hebben! Het karakter komt uit de nieuwe Pokémon-games die pas zijn gereleased!

Ik vind haar er heel schattig uitzien en zodoende ging ik haar maken in De Sims! Eerst wou ik haar opzoeken op de Galerij, maar ik kon haar niet vinden! Uiteindelijk heb ik zelf maar iemand gestrikt om haar met mij te maken!

En dit is het resultaat!

Mooi he? Ik vind dat ik wel een schouderklopje heb verdiend hiervoor!

En terwijl ik aan het Simsen was was ik ook met mijn neef aan het appen over dit poppetje, en toen ik heb een link naar de pagina op de Pokémon Wiki van dit poppetje stuurde, kreeg ik een plaatje van Zelda terug! En toen was ik verbaasd dat hij zich interesseerde in weeb stuff! Maar later bleek dat niet zo te zijn!

Die neef kwam gisterenavond ook bij ons eten! En hij is heel erg van de Hollandse pot met snotgaar gekookte groenten, verse worst en gekookte aardappelen, dus dat aten we, en ik ben daar niet zo van, dus ik kreeg gewoon Griekse salade en gebakken aardappelen met mayonaise en curry bij mijn worstje! (Het worstje heb ik er wel ingehouden want ik ben dol op vlees!) Ik hoop dat we vanavond wel wat avontuurlijker gaan eten! Bijvoorbeeld burritos of zo! Maar als we dat niet doen is het niet zo erg!

Verder is er niet zoveel gebeurd gisterenavond!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Morgen komt er een blogje online waarin ik meer uitleg over de familie van mijn denkbeeldige vriend Terrence! (Dat poppetje uit Pokémon hoort daar ook bij!)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: