Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag solicitatiegesprek (en ik kijk er vet tegenop!)

Beste lezers,

Een paar weken geleden was mijn moeder aan het zoeken naar mensen met wie ik kon sporten en leuke dingen kon doen. Dat wilde ik heel graag namelijk. En uiteindelijk heeft ze verschillende mensen gevonden. En die komen vanmiddag langs om kennis te maken.

En daar heb ik dus echt geen zin in, ik wilde deze woensdag gewoon pyjamadag houden en Sims spelen en gamen en filmpjes kijken, en nou moest ik toch aankleden! Maar dat was niet de afspraak! Morgenavond heb ik wel weer tijd!

Ook wilde ik vandaag wat Reddit gaan lezen en een aantal boeken, dat moet ik dus vanavond doen! En ik wil vandaag gewoon de hele dag Sims spelen!

Aan de andere kant vind ik het ook weer leuk om nieuwe mensen te ontmoeten waarmee ik kan sporten en leuke dingen kan doen! (Ook al ga ik binnenkort met mijn tante naar NEMO in Amsterdam!) Misschien ga ik binnenkort met een van die mensen naar Amsterdam of Rotterdam of een museum of zo!

Gelukkig laten mijn ouders me de rest van de dag verder met rust, zodat ik lekker de serie kan kijken die ik vandaag heb ontdekt! Samen met mijn knuffel Terrence uiteraard!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Wisten jullie dat mijn beste vriend Terrence vroeger een (internet)-radiostation had? Ongeveer tot 2018! Want hij is ermee gekapt toen omdat hij boze mails kreeg warin mensen zeiden dat er te vaak videogamemuziek gedraaid werd in plats van gewone popmuziek! Maar het radiostation van Terrence was nooit bedoeld voor het grote publiek! Het was bedoeld voor een niche, namelijk nerds/weebs.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: