Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik krijg misschien twee nnieuwe begeleiders met wie ik ga sporten en leuke dingen ga doen!

Beste lezers,

Een paar dagen geleden blogde ik dat ik solicitatiegesprek had en daar geen zin in had. Maar het was geen gewoon solicitatiegesprek. Er kwamen namelijk twee jongens bij MIJ soliciteren. Dat had mijn moeder geregeld. Gewoon omdat ik meer leuke dingen wil doen en weekend na weekend met mijn virtuele volk spelen omdat mijn ouders liever gaan klussen ben ik eigenlijk wel beu. IK WIL EENS EEN KEER WEER NAAR BIJVOORBEELD EEN STAD OF EEN DIERENTUIN!

En precies dat hebben mijn ouders nu voor mij geregeld! Gewoon iemand waarmee ik leuke dingen kan doen zoals naar een museum gaan, een stad, of sporten! Dat moet ik ook weer eens gaan doen! Ik word gewoon weer eens veel te zwaar! De locatie heb ik wel al bedacht: Het sportcentrum bij mij aan het eind van de straat!

De eerste keer dat ik iets leuks met mijn nieuwe begeleider ga doen is trouwens volgende week donderdag. Dan ga ik er met een naar Nijmegen! Wat ik in Nijmegen ga doen? Zeer waarschijnlijk naar Dekker van de Vegt om een boek te bestellen voor mijn vader voor kerst! En ik wil hetzelfde boek ook omdat het me wel interessant lijkt! En kijken of ze ” The Years of Rice and Salt” van  Kim Stanley Robinson hebben! Dat is een boek wat ik graag wil lezen wat gaat over een wereld waarin Europa niet bestaat en die dus beheersd wordt door Arabische en Aziatische culturen! Ik heb woensdag (volgens mij) een stukje zitten lezen en het is best leuk geschreven! Ook al is het in het Angelsaksisch! Ik heb toen aan mijn ouders gevraagd of ik het mocht kopen bij bol.com, maar zei zeiden dat het bijna kerst is en ik het dus voor kerst moet vragen! Hmmm……. Ik zie een verbandje ontstaan waardoor ik denk ik al weet wat ik met kerst sowieso krijg!🤔 En verder wil ik natuurlijk ook even bij de Nedgame langswippen om daar Pokémon Scarlet te halen en misschien een pluche als ze iets leuks hebben! (Als het kan en mag!) En dan wil ik ook nog even bij een bushokje langs, het liefst eentje met een KPN reclame, want een van de knuffels die ik mee wil nemen die dag lijkt op een karakter uit een oude KPN-reclame!

Deze pluche lijkt toch op dat poppetje links, toch? Daarom heet deze ook Lucas Hearsay.

Ik heb al zin in en plannen voor volgende week donderdag!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Over Lucas gesproken. Ik had het gister met mijn neef over onze dromen; hij wil graag een sixpack (en dan bedoel ik geen flesjes of blikjes drinken) en ik wil graag van mijn verhalen een beroemde mediafranchise (met o.a. boeken, games, een serie, films, kaart- en- bordspelletjes) maken! En als ik dat dan gehaald heb wil ik in het zogenaamde “Huis van de Toekomst” wonen, mijn droomhuis wat ik op de Sims heb gebouwd. En toen ik dat zei tegen mijn neef vroeg hij hoe ik dat schoon zou houden. Waarom weet hij toch ALTIJD mijn dromen te verpesten? Pessimist dat ie er rondloopt. (Dit is slechts mijn mening en geen afspiegeling van de werkelijkheid!

Zoiets dus!

Advertentie

Eén gedachte over “Ik krijg misschien twee nnieuwe begeleiders met wie ik ga sporten en leuke dingen ga doen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: