Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn ouders zijn een weekendje weg (en k blijf thuis)

Beste lezers,

Mijn ouders zijn op dit moment een weekendje weg en ik moet zeggen:ik hoop dat ze het leuk vinden. Zijn een weekendje weg naar Hoorn. Persoonlijk had ik ze liever naar Urk of Staphorst zien gaan, gewoon omdat ik vind dat dat beter bij hen past, maar wie ben ik!

Dus vandaar dat mijn broertje op me komt passen dit weekend! Persoonlijk had ik liever gehad dat mijn beste vriend Heddy op me kwam passen, maar dan zou de hele zaak uit de hand lopen! En dan zou er niks van het huis overblijven, en van mijn bankrekening, en van mijn buikomvang!

Maar zolang mijn broertje me niet in de weg loopt is er niks aan de hand! Gisteren en vandaag werd ik door mijn ouders constant op de hielen gezeten dat ik “dit nog moest doen, en dat nog moest doen.” Ben blij dat ik daar voor een poosje vanaf ben! En dat ik gewoon kan Simsen met de familie die ik gisteren gemaakt had waarbij Cyril en Nefario getrouwd zijn met elkaar! En ze hebben vijf kinderen waaronder Lucas!

Verder zat ik vandaag ook met mijn neef te appen over koken. Ik kreeg al visioenen dat als mijn moeder geen goede begeleiding voor me kon vinden, dat mijn neef dat klusje dan op zijn bordje kreeg! En me dan tijdens het sporten compleet zou afmatten en dat ik tijdens het koken alleen nog maar Hollandse pot mocht maken met snotgaar gekookte groenten en aardappels! Maar stel dat hij met me ging koken! Dan zou hij me al het werk laten doen, tenzij ik om assistentie vroeg en ik mocht het gerecht kiezen! Klonk eigenlijk best fair, om eerlijk te zijn! Maar helaas voor hem, mijn moeder heeft al begeleiding gevonden die met mij gaat sporten en koken!

Nu vraaag ik me trouwens ook af waarom mensen hun groenten vroeger kapotkookten? Zit daar een reden achter? Laat het me weten in de reacties!

Trouwens, ik heb vanmorgen ook mijn knuffel Crazy Redd weer gevonden! Het duurde om precies te zijn twee minuten om jem te vinden!

Schattig he?

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb echt zin in volgende wek! Vooral volgende week donderdag, dan ga ik namelijk naar de stad!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: