Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Yes! Mijn moeder gaat weer een nieuwe pluche voor mij maken!

Beste lezers,

Vannacht had ik een droom, en in die droom kwam een karakter voor dat Akira Hearsay heette en er uitzag zoals onderstaand plaatje! Nou heb ik mijn moeder gevraagd of ze een knuffel wil maken van het karakter zoals ik gedroomd heb en ze zei dat ze daar vanavond naar zou kijken. Daar hou ik haar aan! Ik verwacht trouwens wel dat die knuffel onder de kerstboom ligt en dat ‘ie gereserveerd wordt op mijn wishlist mits mijn moeder hem af heeft.

Zo moet ie eruit zien!

Verder ben ik recentelijk begonnen te lezen in het Tweede deel (Het Helse Paradijs) van de trilogie over het fictieve land Thule, geschreven door Thea Beckman, persoonlijk vind ik die boeken zo goed dat ik vind dat er wel een boekverfilming (of nog beter een tv-serie) van gemaakt moet worden, en ik dacht: “Laat ik eens mijn knuffelvriendinnetje Blaire na-apen en een fanfiction schrijven over iemand uit die tijd die dan in onze tijd terechtkomt!” Hoe dat gebeurd is? Geen idee! Maar wat ik wel weet is dat die persoon (net zoals in mijn droom) bij ons intrekt en dan een soort “oudere broer”-figuur wordt voor mij! En intussen geeft hij alles wat ik meemaak door aan Cyril Hearsay (zijn vader)! Ja, ik weet het! Het is niet een heel sterk verhaal, maar het is ook maar een begin! Het boek is trouwens wel een aanrader.

Ik hoop vooral dat mijn moeder dit leest zodat ze alvast weet hoe en wat van die knuffel! En dat ze die knuffel reserveert op mijn knuffelwishlist.

Ja, ik zei knuffelwishlist, want anders dan de meeste mensen heb ik niet 1, maar drie wishlists: een voor knuffels, elektronica en games en andere hebbedingetjes, Een voor boeken, dvd’s en dat soort zaken, en een voor vlaggen. Tja, dat krijg je als je autistisch bent. Het was ook leuk om mijn neef te trollen door te zeggen dat hij van elke wishlist minstens een ding moest kopen! Toen ging hij flink in de weerstand en dat vond ik echt om te lachen! Maar ik heb er wel een eind aan kunnen maken voordat het echt uit de hand liep (lees: we stonden op het punt eieren te gaan gooien!)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Gisteren vroeg mijn vader mij waarom ik zin heb in kerst, want dat stond niet in mijn blogje van gisteren! Nou, ik heb zin in kerst vanwege de cadeautjes (dat spreekt voor zich), de gezelligheid met de familie, maar vooral HET ETEN (Chocobombe!) en natuurlijk de muziek! Ik vind kerstmuziek echt tof! Vooral Stop the Cavalry van Jona Lewie! Die draai ik iedere kerst opnieuw. En opnieuw….. En opnieuw………… Ook staat dat nummer in mijn lijst met inzenduingen voor de Top 2000. Welke nummers ik nog meer heb ingezonden? Klik hier om erachter te komen!

P.S.P.S. Gisteren waren mijn ouders uit lunchen in Hoorn en toen bestelde mijn moeder een gerecht waarbij ze een Bloody Mary (soort cocktail) kreeg. Wat ze ervan vond, nou ze vond het ieuwlg! En dat zegt waarschijnlijk genoeg! Dus hier speciaal voor mijn moeder!

Bron: Culy.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: