Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zin in de komende 3 dagen!

Beste lezers,

Vanmorgen kwam ik erachter dat ik de komende drie dagen allemaal leuke dingen ga doen! Op woensdag ben ik natuurlijk vrij en ga ik naar mijn vriendin Zeefscheef toe. Op Donderdag heb ik maar een half dagje bij TriUnity omdat ik de middag met een begeleider (een nieuwe) een middagje stad (Nijmegen) ga doen! Ik moet namelijk nog naar de boekenwinkel om een (kerst)cadeautje te kopen voor mijn vader, en ik ga natuurlijk ook een boek voor mezelf halen. Voor onder de boom.

En dat brengt me op het volgende: Ik wil een pluche bestellen als kerstcadeautje aan mezelf! Gewoon, omdat ik geld terugkrijg van mijn PGB! Maar helaas is dat geld nog steeds niet binnen, en daar wacht ik nu al ruim 2 dagen op.

Ook ga ik donderdag wel even bij de Nedgame langs om te kijken wat ze hebben. En misschien een kerstcadeau te kopen voor mijn broertje/vader! En natuurlijk heb ik ook al besloten waar we gaan eten: Grand Café Moenen in Nijmegen. Ik hoop dat mijn begeleider dat ook wil.

En morgenavond ga ik dus naar eeen vriendin van me, Zeefscheef, toe, want ik heb haar al in geen 1.000.000 jaar gezien en ik wil haar graag een cadeautje geven , omdat ze op de 22e van deze maand (december) jarig is. Het cadeautje is een kookboek voor kinderen, dat ik dit cadeau aan haar wil geven zit zo: Zeefscheef kookte altijd met mij toen ze nog geen kinderen had, al wist ik op haar bruiloft dat het er wel snel aan zat te komen. En omdat ze altijd kookte met mij en mij zo’n beetje hereft LEREN koken, want, dan moet ik echt eerlijk zijn. Ik leerde meer van het kokkerellen met Zeefscheef dan de kooklessen op de middelbare! Want op school was het meer cupcakes en pannenkoeken en zo koken, terwijl het bij Zeefscheef echt complete maaltijden waren. Enfin, ik en Zeefscheef hadden altijd veel plezier tijdens het koken! En ik wil dat ze met haar kids net zo veel plezier gaat beleven. Daarom dat kinderkookboek. Bovendien kwam ik op het idee omdat ik door “Vergeet een olifant wel eens iets?“, AKA de “Kunnen muggen dronken worden?” voor kinderen, zat te bladeren en daar stond dat kinderkookboek in. Toen werd ik een beetje nostalgisch en moest ik aan Zeefscheef denken ewn dat wij altijd kookten, en toen viel het kwartje (ook bedacht ik me dat ze bijna jarig is) !

Het boek voor Zeefscheef!

En Vrijdag, tja, dan hoef ik gewoon maar een half dagje te werken! Verder niet veel bijzonders, maar dat is toch ook wat waard?

Ik hoop dat jullie nu begrijpen waarom ik zo uitkijk naar morgen, overmorgen, en vrijdag.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik weet niet wat het is, maar ik wil vieren dat ik een nieuwe begeleider heb door een plushie te kopen! Maar ik weet niet of dat mag van mijn ouders. Nou ja, jullie krijgen ten minste een sneak peek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: