Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb (weer) een nieuwe pluche!

Beste lezers,

Gisteren vroeg ik aan mijn moeder of ik een nieuwe pluche mocht kopen vanwege dat ik geld terug kreeg van mijn PGB, eerder had ik het al aan papa gevraagd en van hem mocht het!

Nou heb ik dus een nieuwe pluche uitgezocht bij een webshop waar ik waker dingen koop! Red Dot Commerce of zoiets (ze hebben best wel leuke spullen als je een anime nerd bent zoals ik!) Maar nu komt het…… die knuffel is dus 40 cm (of 1′ 3″) lang! Dat is dus een flinke! Ik dacht echt dat ik een kleine knuffel zou krijgen, maar het is er een van mega mega-formaat!

Die is dus best groot! Vergeleken met de rest!

Maar wie is het…….. Ze heet Julie van Utrecht. Ze komt uit de plaats Montfoort waar zij met haar ouders en haar broer Lucas in een huis woont! Ze is rond de 20 jaar oud een heeft al heel wat vriendjes gehad! Ze werkt als schrijfster bij Yes Way, het tijdschrift van Cyril Hearsay, en ze is vrienden met Luc Nefario en Terrence California en Aukje van Hees. Ze is redelijk meisjesachtig, maar ze houdt ook van jongensdingen zoals gaming. Haar hobby’s zijn gamen, tekenen, schrijven, naar de stad gaan, en dat soort dingen. Ze is geboren op 28 mei 2001 en ze gaat nooit ergens heen zonder haar signature muts die door velen (waaronder mijn vriendin Zeefscheef, maar niet Jessie van Team Rocket die in mijn Sims de buurvrouw is van de ouders van Terrence) als lelijk wordt gezien.

De reden dat ik haar trouwens Julie van Utrecht heb genoemd en dat ze in Montfoort woont heeft alles te maken met een YouTuber (toen heette dat nog zo) die toen ik haar bedacht mijn favoriete YouTuber was. Tegenwoordig kijk ik niet meer zulke YouTubers en kijk ik eigenlijk alleen maar videogamemuziek op YouTube (en Totally Spies!) Want al die gaming-YouTubers die doen nu eigenlijk allemaal dezelfde 13 in een dozijn games, en dat vind ik zonde!

Verder heb ik ook het boek De Tovenaar van Oz gedownload op Kobo Plus en op mijn tablet gezet! Ik ben er pas net in begonnen! Dus geen spoilers graag!

En een nieuwe (reusachtige) pluche en een nieuw boek! Het lijkt wel Sinterklaas vandaag! En dan ga ik vanavond ook nog eens naar mijn vriendin Zeefscheef om haar een cadeautje te geven en wat bij te kletsen! Ja, ik heb het cadeautje al ingepakt!

En morgenmiddag daqn lekker naar de stad, hopelijk mag Julie dan mee. Want dan kan ik gelijk een foto maken van haar bij een straatmeubilair in de categorie OV met een poster erin van de categorie Commerciële uitingen…. Weten jullie wat ik daarmee bedoel?

Als je het weet, laat het dan achter in de comments!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Kennen jullie het liedje Leuk is Raar van het Klein Orkest? Ik vroeg het vanmorgen aan mams en zij kendde het. Hier was ik echt verbaasd door!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: