Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Extra blogje: Een leuke middag!

Beste lezers,

Vanmiddag was ik niet bij TriUnity, want… Ik ging met een begeleider (een nieuwe!) naar de stad. Wat heb ik daar gedaan? Nou, ik had met hem voordat we gingen een hele route uitgestippeld (en die hebben we ook gelopen!) en ik heb alles kunnen doen wat ik wilde doen… En meer!

Eerst gingen we naar de Nedgame en toen moest ik me inhouden om niet te vragen of ik een pluche mocht kopen en, wonder boven wonder, het is me ook gelukt! Morele overwinning voor mezelf. Ook al zag ik wel een hele leuke en die heb ik ook meteen op mijn “weeb stuff” wishlist gezet. Hij staat als eerste bij de categorie “knuffels” van die wishlist, wat betekent dat ik die heel graag wil! Op die wishlist staan natuurlijk ook andere dingen zoals wat leuke shirts en elektronica en zo die ik wil. Mijn andere wishlists zijn vlaggen en boeken. Uiteindelijk heb ik bij de Nedgame een Funko gekocht voor mijn broertje voor kerst en Super Mario Odyssey voor mezelf. (Die had ik nog niet, vandaar!)

Daarna zijn we wat wezen eten! Vanmorgen zat ik nog te twijfelen tussen Moenen en de Subway en het is uiteindelijk Moenen geworden. Wat geen slechte keus was, want ze hadden daar een heel lekkere Club Sandwich met Kip (echt een aanrader), obver eten gesproken; mijn vader is nu voor ons friet aan het halen, en ik krijg een durum Falafel! Lekker!. Daarna zijn we naar Dekker van de Vegt gegaan waar ik twee boeken heb besteld. Een voor mijn vader en een voor mij, die helemaal uit Engeland moet komen, hoewel ie goedkoper was)! Allebei voor kerst! De begeleider met wie ik was vond het maar een lawaaiige en ongeordende boekenzaak, maar ja, zo is Dekker van de Vegt wel.

Daarna was het iets van 14.45 uur, bijna tijd voor mijn 15.00 uur-snack. Gelukkig kwamen we een Vietnamese loempiakraam tegen, ooit lijkt het me nog eens lekker om een banh mi te proberen bij zo’n kraampje, maar ja. Ik had al geluncht en voor een 15.00 uur-snack voldeed een loempia ook prima!

Daarna hebben we nog even door de stad geslenterd en het gehad over van alles en nog wat terwijl ik mijn hele levensverhaal bij mijn begeleider uitstortte, want hij moest natuurlijk wel weten wie ik ben en waarom ik zo ben geworden. Bovendien was het een keer verfrissend om eens iemand te treffen die mijn geklets over mijn ex nog niet beu is. Ook zijn we nog even bij de Jamin geweest waar ik mijn 20.30 uur-snack bij elkaar heb gescharreld? Wat zal ik als eerst verorberen? Het zakje Skittles of mijn reep Tony’s zeezout karamel?

Daarna liepen we terug naar de bus, en toen kwamen we een reclamebord tegen, omdat ik het allebei grappige reclames vond heb ik 2 foto’s denomen met Julie van Utrecht! Die ik hieronder in een galerij zet! Welke vinden jullie het leukst en welke mag mijn nieuwe PC- en tabletachtergrond worden? Laat het weten in de reacties!

Daarna gingen we terug naar de bus en eenmaal terug op werk aangekomen zei ik dat ik een supermiddag heb gehad en ik er een extra blogje over zou gaan schrijven! En dat is dit blogje! Dagjes stad met mannen onder elkaar zijn wel anders dan dagjes stad met mijn ouders trouwens! En nu is het tijd om lekker te Simsen en 13 in de oorlog te kijken! (Helaas niet in bad)

Op naar het volgende uitje met mijn tante naar NEMO in Amsterdam.

Fijne avond verder,

Lucas

P.S. Ik heb vanmorgen een half uur zitten klooien met WordPress om mijn profielfoto te veranderen naar mijn knuffel Lucas Hearsay! Uiteindelijk is het me wel gelukt.

Kijk maar!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: