Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zin in vandaag!

Beste lezers,

Gisteren was ik bij Zeefscheef op bezoek omdat ik haar al lang niet gezien had en haar graag een cadeautje wou geven. Dus toen ik het cadeautje gaf en vertelde waarom ik het aan haar gegeven had, regageerde ze zeer positief, dat vond ik nogal, verasssend, om eerlijk te zijn. Want Zeefscheef doet altijd vrij feministisch en ik gaf haar een kinderkookboek. Maar wat bleek, haar kinderen helpen haar al met koken (terwijl ze nog zo jong zijn!) dus dit paste helemaal in haar straatje, nou gelukkig! (Ik wist wel dat ze dit leuk zou vinden.)

En vanmiddag heb ik weer wat leuks. Ik ga namelijk voor de eerste keer met een nieuwe begeleider op pad, en wat ga ik doen, vraag je je misschien af? Nou, ik ga naar Nijmegen om te lunchen (of bij de Subway of bij Grand Café Moenen) en om kerstcadeautjes te kopen voor mijn ouders, mijn broertje en mijn neef!

Maar vooral voor mijn moeder zal het lastig worden! Die heeft namelijk niet iets op haar wishlist staan wat ik kan kopen in de stad! En ik wil niet voor de 10.000ste keer met iets van Rituals aan komen zetten! (Het is niet echt de 10.000ste keer, maar ik koop wel vaak iets bij Rituals als ik een cadeautje voor mijn moeder moet halen, vandaar.) En voor mijn vader (en voor mezelf) ga ik natuurlijk ook nog even bij de boekenzaak langs. Omdat mijn vader een boek op zijn wishlist heeft staan wat ik graag aan hem wil geven, en om een boek te bestellen wat ik graag wil lezen. En nog even langs de Nedgame, maar dat is gewoon puur om een cadeautje voor mijn broertje te kopen en kijken of ze Mario Odysey hebben, gewoon, voor mezelf!

Tja, ik heb vanmiddag dus geen tijd om te Simsen! Maar ja, als ik moest kiezen tussen Sims en een leuk uitje, zou ik waarschijnlijk eerst voor de Sims kiezen, en uiteindelijk toch het leuke uitje kiezen. Omdat leuke uitjes niet iedere dag gebeuren en ik wel iedere dag Sims speeel!

Trouwens, wat vinden jullie van dit plaatje, deze vond ik vandaag op mijn PC.

Ik zou van dat poppetje wel een pluche willem! MAMAAAAAAAAAA! GA ER DIRECT EEN VOOR ME MAKEN!

En verder ga ik ook nog bij een bushokje langs om een foto te maken met mijn nieuwe knuffel Julie van Utrecht. Of bij een reclamebord……….

En ik heb net de kaart van Moenen bekeken, staan best lekkere dingen op, en ik heb op de site van de Nedgame een leuke Pokémon-plushie gezien, die staat dus nu op mijn wishlist!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Weet je wat me opvalt de laatste jaren? Dat er veel minder van die spaaracties zijn bij supermarkten. Vroeger, toen ik jong was, hadden supermarkten nog wel eens spaaracties waarbij je bijvoorbeeld Smurfen of “Street Beans” kon sparen, maar tegenwoordig zijn het eigenlijk alleen zegeltjes voor korting op producten! Wat is er gebeurd! Kan iemand me dat uitleggen in de comments.

Advertentie

2 gedachten over “Ik heb zin in vandaag!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: