Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Waarom ik niet van verassingen hou!

Beste lezers,

Mijn ouders zijn op dit moment naar de kerstmarkt in Düsseldorf en ik moet zeggen dat ik hoop dat ze het naar hun zin hebben, ook al vind ik het niet eerlijk dat zij vandaag een dagje vrij nemen, maar ja, gisteren had ik een middagje vrij en ging ik met mijn begeleider naar de stad. (En ik ben blij dat ze niet naar Berlijn gegaan zijn, want dan was ik echt stikjaloers geweest en had ik waarschijnlijk een K.U.T.-humeur!)

Naast dat ik hoop dat ze met leuke versiersels thuiskomen hoop ik ook dat ze bij de GameStop een leuke knuffel tegenkomen (deze! Maar een andere mag ook.) Ik weet al een beetje wat ik krijg met kerst, want ik kijk wel eens op mijn wishlist in incognitomodus en dan zie ik wat mensen zo’n beetje gekocht hebben voor mij! Ik vind het verassingselement van een kerstcadeau namelijk helemaal niks en dat heeft een logische reden; ik ben namelijk autistisch en wel zo autistisch dat ik moet weten wat mijn cadeautjes zijn anders wordt het te spannend voor mij (en dat is geen fijn gevoel, geloof me!) En dat is dan ook gelijk de echte reden dat we geen Sinterklaas meer vieren (naast dat ik er te oud voor geworden ben.) Maar ik zeg altijd dat dat komt door de Pietendiscussie en dat ik die zo beu ben dat ik het Sinterklaasfeest boycot, dat klinkt in mijn ogen (of oren!) wat mannelijker en stoerder. Natuurlijk houd ik wel nog steeds van Sinterklaaslekkers zoals chocoladeletters en (chocolade)pepernoten en zo!

En daarna – als we Sinterklaas en kerst gehad hadden- was ook nog eens mijn verjaardag. Om mijn stress nog erger te maken! Gelukkig heb ik nu dus My Wishlist Online die ik wel eens in incognito-modus open om te kijken wat er gekocht is. Gewoon, anders krijg ik teveel stress. En ik leef altijd volgens het motto : No Stress. (Dat is trouwens ook het motto van het eiland Boa Vista in Kaapverdië.)

Maar mijn ouders zijn dus een dagje naar Düsseldorf, en ik moet gewoon werken! Maar gelukkig heb ik nog minder dan een halve dag en mag ik eerder Sims spelen! (Wat op vrijdag sowieso al eerder mag, maar dan nog eerder!)

Verder heb ik natuurlijk een van mijn vrienden bij!

Wie denk je dat ik vandaag bij heb?

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb het gister ook met mijn nieuwe begeleider gehad over waarom veel mensen het platteland aantrekkelijker vinden dan de stad. We kwamen er allebei niet uit omdat we alleb ei de stad leuker vinden, want: drukte en meer dingen te doen. In een dorp op het platteland heb je een kerk, een kroeg, een voetbalclub, een Chinees, en een snackbar, en als je heel veel geluk hebt een Turkse dönertent! Terwijl je in de stad echt van alles hebt.

P.S.P.S. Mijn ouders gingen vandaag in Düsseldorf kerstinkopen doen! En kijk eens wat ze voor mij hebben meegebracht! Ik krijg hem wel pas met kerst!

Maar wat wordt zijn naam? Ik zit aan Luc Nefario te denken! Wat jullie? Laat het weten in de comments!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: