Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zin in komende week (en de week daarna)

Beste lezers,

Ik heb gewoon zin in komende week, gewoon omdat ik geloof dat het een leuke week gaat worden. En in het bijzonder vrijdag want dan ga ik met mijn tante een dagje weg naar NEMO in Amsterdam! Ook hoop ik dat ik komende week wat meters maak op werk! Gewoon omdat het bijna het einde van het jaar is en ik na deze week alleen nog de kerstweek heb en daarna ben ik twee weken vrij. Tot het nieuwe jaar weer is begonnen!

Maar dat uitje naar Amsterdam heb ik echt heel veel zin in! Gewoon, omdat het al wat langer geleden is dat ik naar NEMO ben geweest en ik dan iets heb om naar uit te kijken!

Luc Nefario!

En de week daarna is het kerstweek bij TriUnity en dat is wel leuk en zo (vooral omdat ik dan hoop dat ik hele dagen mag Simsen!) Maar ik kijk vooral uit naar kerstavond op zaterdag, omdat wij dan altijd cadeautjes doen. En ik heb van mijn ouders te zien gekregen dat ik een knuffel krijg die ze in Düsseldorf gekocht hebben, die ik heel leuk vind. (Al was het meer zo’n “je wist niet dat je dit wilde hebben tot je t zag”-dingetje!) en ik me daarop heel erg verheug! Ook op mijn adere cadeautjes hoor! Alleen niet op de “trollcadeautjes” van mijn neef, en als ik hem mag geloven heeft hij nog veel vervelender grappen dan vorig jaar toen hij me een rolletje boterhamzakjes gaf met oogjes erop geplakt “Want je houdt toch zo van platic?” Niet grappig. Hopelijk houdt ie zich dit jaar in, al ben ik er bang voor……….. Als het grapje echt te erg is, dan heb ik sowieso een middelk om hem terug te pakken! Ik geef hem namelijk een eierdoos verpakt in papier waar een nucleair symbool op getekend is. GNI! GNI! En dan zeg ik: “Het zijn kernwapens, das toch lachen?”

Zo’n symbool dus op de (verpakking van de) eierdoos!

Of ik kan hem natuurlijk iets van Rotterdam-memorablia geven, want hij is erg pro-Amsterdam (hoewel hij in Oss woont) en vindt Rotterdam maar niks, maar dan riskeer ik oorlog…………

Maar voor de rest heb ik wel echt leuke cadeautjes hoor! (Ik geef geen hints.)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vannacht droomde ik dat ik een soort “online-reunie” had met mijn klasgenoten van de middelbare school via Zoom, we kletsten wat, en toen kwam mijn vader binnen en werd ik wakker! Maar ik heb het idee wel opgeslagen voor een verhaal met in de hoofdrol Luc Nefario. Die dan ook zijn stiefbroer Lucas Hearsay en zijn broer Donnie Nefario aan het gesprek toevoegt. Verder heb ik het nog niet bedacht.

Nu nog alleen iemand om het mee uit te werken………

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: