Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Christmas comes early this year!

Beste lezers,

Vanmorgen zaten mijn collega’s te discussiëren over welke kerstfilm we gaan kijken op welke dag! Want volgende week is het kerstweek bij mij op werk (TriUnity.) Helaas willen ze de Muppets Christmas Carol (mijn lievelingskerstfilm al sinds ik een jonge Lucas was) op woensdag gaan kijken. Maar dan ben ik er helemaal niet. Wat een naaistreek van mijn begeleiders! (Sorry voor het kleurrijke taalgebruik.)

Ik heb namelijk wel zin in die kerstweek, vooral omdat ik dan hoop dat ik dan meer pluches dan normaal mee mag nemen. Want Kerstmis vier je uiteindelijk toch met je familie en je beste vrienden! En dat zijn (voor mij) mijn ouders, mijn broertje en mijn pluches. Ik heb nog geen idee wat we nog meer gaan doen in de kerstweek behalve film kijken, maar ik hoop dat ik meer mag Simsen dan normaal op werk.

Over Sims gesproken, ik zit nu te bedenken in welk huis mijn knuffel Kane Darling (die ik vanmiddag in de Sims wil gaan maken) moet wonen op Sims. Zal ik hem in een echt luxe villa laten wonen met echt alles erop en eraan? Of is het leuker om hem in het huis van de Totally Spies te laten wonen?
Even ter illustratie is hier een plaatje van Kane!

En dan kom ik terug op de titel, weet je waarom ik vind dat kerst vroeg valt dit jaar? Nou, mijn vader besloot namelijk mij zijn Ultrawide-scherm te geven! Gewoon uit het niets, terwijl ik er niks van afwist! Mijn vader en moeder hebben het blijkbaar gisterenavond overlegd maar toen was ik te druk met Sims spelen en Totally Spies kijken in het Engels om me bezig te houden met waar mijn ouders mee bezig waren! En ze kwamen het niet eens vertellen! Waarom ik dat scherm kreeg? Nou, papa z’n werklaptop werkte niet goed met dit scherm, maar ja, die laptop stamt dan ook uit de tijd na de middeleeuwen, maar voor WOII!

Dus nu ziet mijn kamer er zo uit:

Of nou ja, het bureau, althans!

Dus nu kan ik Totally Spies en zo kijken alsof ik in de Pathe zit! YAAAAAY!

De comment op Tweakers waar ik die uitdrukking vandaan heb!

Dus daarom zeg ik dat kerst vroeg is dit jaar! Een kleine twee weken, maar toch, het is vroeg!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb mijn vader ook gevraagd om alvast het scherm te reserveren op mijn wishlist! En dan heeft hij gedaan! Wil je weten wat er nog meer op staat? Check deze link!

Advertentie

2 gedachten over “Christmas comes early this year!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: