Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Zouden mijn klasgenoten van de middelbare school me nog herkennen?

Beste lezers,

Vanmorgen reed ik met mijn moeder langs mijn oude middelbare school. De reden dat we daar langs reden was simpel: Zij moest wat kerstpakketten ophalen ergens in Groesbeek, en mijn oude middelbare school staat ook in Groesbeek.

Toen ging deze gedachte door me heen: “Zouden mijn oud-klasgenoten, inclusief mijn ex, me nog terugkennen als ze me weer zouden zien?” Want ja, ik ben in de 5 jaar dat ik dar weg ben, persoonlijk heel erg gegroeid. Zo heb ik het liedje “Als ik jou zie” van Aukje Fijn weer herontdekt (klik hieronder op het filmpje om m te luisteren) en heb ik ook andere dingen uit mijn verleden teruggevonden die nu deel zijn van mijn persoonlijkheid. Zoals Lucas Hearsay (en die aflevering van Totally Spies met Cyril) en mijn andere verhalen van vroeger!

Beluister m zelf!

Waar ik trouwens n og het meest blij mee ben dat ik het herontdekt heb zijn dus die verhalen van vroeger! Ik bedoel, als het aan mijn ex lag was ik nu een fitboy zonder hersenen die alles deed wat zij zei en alles leuk vond wat zij zei. Of leuk moest vinden. En diezelfde ex had dus mijn persoonlijkheid compleet gesloopt. Het leek toen ik met haar was wel de Duitse bezetting van Nederland in de WOII wel in mijn Sims-stad, want er werd van alles verboden.

Maar gelukkig heb ik haar uit mijn leven weten te bannen, en kon de wederopbouw van mijn fantasiewereld beginnen! En in 2020, toen de hele wereld te kampen had met corona, was ik druk bezig mezelf weer te herontdekken en mijn Sims weer op te bouwen!

En toen kwam “de Marshallhulp” eraan, ofwel mijn vader die een kist op zolder had gevonden met al mijn oude tekeningen en verhalen erin! Toen wist ik het pas; ik ga al die oude verhalen oppimpen en moderniseren, en mengen met mijn nieuwe verhalen die ik op de middelbare had verzonnen! En toen herontdekte ik Joshua, en Donnie Smits, en de hele rest, die nu allemaal zo iconisch zijn voor mijn Sims-wereld. En ik ging pluchen poppetjes sparen in plaats van Pokémon. Want ik wilde mijn “nieuwe” vrienden wel overal mee naartoe kunnen nemen!

Mijn knuffelcollectie!

Maar om terug te komen op de hamvraag: Zouden mijn oud-klasgenoten me wel terugkennen nu ik zo ben veranderd? Ik ben namelijk zo veranderd sinds de middelbare school, dat ik betwijfel of ze me nog wel terug zouden kennen! Ik heb nu namelijk een veel sterker zelfbeeld dan ik had op Werkenrode, als mensen nu een geintje of streek met me uithalen dan pak ik ze gewoon terug. Op de middelbare school ging ik alleen maar staan schreeuwen en liet ik de leraren de kastanjes voor me uit het vuur halen.

Afijn, als er ooit een reunie komt (en ik en mijn beste vriend, die op mijn middelbare school een leerkracht daar was, betwijfelen dat) dan hoop ik dat ik het veel beter heb getroffen dan al mijn oud-klasgenoten, en ik hoop dat ik ze aan een paar van mijn pluchen vrienden kan voorstellen!

En ik hoop dat ik ze de “heilige aflevering” van Totally Spies kan laten zien! Weet je niet welke ik bedoel?

Deze:

Ik hoop dat jullie dit blog lezen en ik hoop dat jullie op de poll stemmen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Mijn vader heeft me gisteren een paar coole trucjes geleerd met WordPress! Zoals polls maken! Dus daarom vraag ik jullie een ding: Hoe noemen jullie de volgende frituursnack?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: