Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vandaag wordt een leuke dag!

|Beste lezers,

Ik heb het idee dat vandaag een leuke dag wordt? Waarom? Mou, ten eerste gaan mijn ouders vanavond weg, waardoor ik alleen thuis ben, en ik ga vandaag ook met mijn nichtje koken. Daar heb ik het meest zin in! Omdat we vanavond een broodje shoarma gaan maken! Gewoon omdat het lekker is.

Verder ga ik vandaag gewoon een beetje chillen en Simsen en wachten tot vrijdag, want vrijdag ga ik met mijn tante naar NEMO in Amsterdam. Hieronder staat een countdown timer die aftelt tot het zover is.

1671181223

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

Uitje naar NEMO

Verder zat ik vanmorgen op Reddit ook iets te lezen over chauvinisme. Toen ik aan mijn moeder had uitgelegd wat dat was en had gevraagd pf dat hier ook voorkwam zei ze dat er hier sommige mensen zijn in Nijmegen die een hekel hebbn aan Arnhem, gewoon, zonder reden. Misschien ben ik zelf ook wel een beetje chauvinistisch over de Randstad (ook al woon ik daar niet). Want ik vind de Randstad persoonlijk het coolste gebied van Nederland en Limburg persoonlijk heel stom. Althans, dat vond ik op de middelbare school. Nu heb ik niks tegen Limburg! En niks meer tegen Wijchenaren gelukkig!

En ik heb vanmorgen ook aan het fopcadeautje voor mijn moeder gewerkt. Waarom ik fopcadeautjes geef? Nou, dat zit zo, mijn neef is daar vorig jaar mee begonnen en ik besloot om zelf ook daaraan mee te doen. Wat mijn familie voor een fopcadeautjes krijgt? Nou… Mijn neef is heel erg into sport, dus ik vind dat hij naast zijn spieren zijn HERSENEN ook maar eens moet gaan trainen, dus daarom geef ik hem een puzzelboekje, zodat hij aan DENKsport kan gaan doen.
Mijn vader krijgt een wekker omdat ik vind dat hij te veel slaapt en het tijd wordt dat hij wat nuttigers moet gaan doen met zijn tijd dan slapen. Zoals met mijn virtuele volk gaan mekijken. Mijn broertje krijgt een Albert Heijn verspakket Moussaka omdat ik en mijn moeder vinden dat hij wat gezonder moet gaan eten! En hij is “heel erg dol” op Moussaka. Mijn moeder tenslotte krijgt het fopcadeau waar het meeste werk in zit en dat is een verjaardagskalender met foto’s van mijn pluches erop, als hint dat ze weer eens een pluche voor mij moet maken!

Bij de fopcadeautjes doe ik ook een kort verhaaltje waarin ik het cadeautje toelicht en waarom ik het gekocht heb! Ondertekend met ” De grote C.H.

Wie dat is? De schurk uit dit filmpje! Of klik de link!

Raad eens!

In ieder geval, om een tipje van de sluier op te lichten! Hier een foto van zijn zoon!

Als je het nu nog niet weet dan ben je echt niet ingelicht over mijn Sims-verhalen!

En tot slot besluit ik dit blogje met ons volkslied!

Oeps! Dat was het volkslied van Likybin! Ach ja, dat is ook leuk, toch?

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Over een heel mooie dag gesproken! Hier is en liedje dat heet ” Mooie Dag” ! Enjoy!

Advertentie

Eén gedachte over “Vandaag wordt een leuke dag!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: