Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Gisterenavond: Topavond!

Beste lezers,

Gisterenmiddag zat ik alleen thuis, en toen ging opeens mijn telefoon af met deze ringtone:

Ik schrok me de leplazarus en toen ik zag dat het mijn nichtje was verdween mijn schrik als sneeuw voor de zon. Wat bleek. Mijn nichtje stond bij mij voor de deur omdat ze met me wilde koken en ik hoorde de bel niet omdat ik boven met mijn koptelefoon op zat te gamen. Dus ze belde om me te vertellen dat ze voor de deur stond…… Dus ik naar beneden om de deur open te doen en haar binnen te laten.

Eerst hebben we nog wat gekletst over van alles en nog wat (en ik ben erachter dat er een nummer is wat mijn nichtje nog verschrikkelijker vindt dan Wereldbol, en, ik was hierdoor totaal geschokt, het is een POPNUMMER! Had ik niet verwacht! Welk nummer het is? Deze:

Maar ik vind m wel leuk hoor!

Toen heb ik haar even het huis laten zien wat ik op Sims heb gebouwd en waar ik nu mee aan het spelen ben. Alleen huis is een understatement vond zij, het “huis” was namelijk een enormous villa! En het mooie is…… Ik heb m helemaal zelf gebouwd!

Daarna gingen we koken…… en terwijl we dat deden verzonnen we allerlei dilemma zoals het onderstaande dilemma! En we hadden echt een lol omdat we constant in de lach schoten omdat wij beiden zo melig waren! Oook hebben we een nieuw scheldwoord bedacht, namelijk ” Dikke Vis” tijdens het Simsen!

En wat ik uiteindelijk heb gekookt? Je zult het niet geloven, maar het was gewonen Hollandse pot (Okay, wel op z’n Lucas!) met aardappels uit de Airfryer in plaats van gekookte aardappels, een lekkere Griekse salade in plaats van snotgaar gekookte groenten en een broodje shoarma in plaats van een net iets te aangebrand saucijzenworstje! Mijn neef zou me vervloeken, maar het geheel was niet onsmakelijk! Integendeel zelfs!

Daarna heb ik haar nog de familie laten zien waar ik al 2 weken aan werk die bestaat uit Cyril Hearsay en Nefario in een loft met hun kinderen erbij! En toen liet ze me een liedje of drie van Kinderen voor Kinderen horen! Eentje was heel erg toepasselijk op de Simsfamilie vond mijn nichtje! En we hebben nog wat gekletst en nog meer dilemma’s gedaan! En toen kwamen mijn ouders thuis en guing mijn nichtje er weer vandoor! Trouwens, die liedjes van Kinderen voor Kinderen doen mij denken aan mijn lievelingsliedje Als ik jou zie van Aukje Fijn! Doet het jou geen belletje rinkelen? Nou:

Lijkt toch op Kin deren voor Kinderen, of niet?

En later op de avond zat ik met mijn neef te appen, en dat is op zich niets bijzonders, maar wel als je bedenkt dat wij met elkaar in het Engels aan het appen waren! We hevbben het over allerlei dingen gehad, zo maakte ik Let’s Players belachelijk en zei dat cabaretiers beter waren en hij deed het andersom! Ik snap niet hoe mijn familie zo anders kan zijn, maar ach, daar is het waarschijnlijk familie voor! De reden dat ik in het Engels zat te appen? Ik kreeg gisterenavond een boek binnen dat ik voor Kerst aan mezelf wil geven. En dat boek is geschreven in het Engels en moest helemaal uit de VS komen. Toch was het goedkoper dan het boek wat ik voor mijn vader voor kerst had besteld wat ook in het pakketje zat…🤔 Zou dat komen door de koers van de Euro tegenover de dollar?

Oh, ja. Ik heb ook nog deze foto gemaakt!

Mooie foto he?

Het was gisterenavond dus echt een topavond! En morgen ga ik met mijn tante naar NEMO in Amsterdam! En daar heb ik zin in. Verwacht daar morgenavond dus een blogje over!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Eigenlijk wou ik een blogje schrijven over Lucas en zijn vrienden in de Sims, maar ik had gisterenavond dus een topavond gehad, en bedacht me dat daarover bloggen beter was!

Advertentie

4 gedachten over “Gisterenavond: Topavond!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: