Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Laatste uitje van 2022!

Beste lezers,

Mijn tante kwam vandaag langs om met mij een uitje te doen (zoals wel vaker gebeurt!) En waar gingen we heen, vraag je je af? Nou we gingen naar……

Want we zouden eigenlijk naar het NEMO Science Museum gaan (hebben we ook gedaan!) En het begon al goed, toen we op het station waren mocht ik wat kopen van mijn tante voor in de trein, ik koos een zakje Blauwe M&M’s en een flesje ijsthee! (Ik heb maar niet verteld dat ik van M&M’s heel hyper wordt!) En toen heb ik ook een filmpje naar mijn nicht gestuurd om haar te laten zien dat ik M&M’s had gekocht!

Nadat we uit de trein kwamen gingen we eerst naar de Game Mania, want ik ben bijna jarig en mijn tante wilde een verjaardagscadeau voor haar neefje kopen. Het werd uiteindelijk een Vaporeon-knuffel! En die andere die ik heb, die geef ik aan paps! Ook heb ik een nieuwe muts gekocht, want mijn moeder zei dat mijn lievelings-muts (een Eevee-muts met oortjes die op en neer gaan als ik spring) er nogal debiel uitzag, dus ik heb een gloednieuwe Amsterdam-muts gekocht!

Daarna zijn we gaan lunchen bij Bravi Ragazzi (het beste restaurant van Amsterdam, die moet ik onthouden!) en daar had ik een sandwich met San Daniele-ham en mijn tante een sandwich Carpaccio!

Daarna zijn we doorgelopen naar NEMO! Wat wel even zoeken was, maar uiteindelijk vonden we het toch! Daar heb ik verschillende dingen gedaan, zoals meegedaan aan een onderzoek, naar mijn hartritme geluisterd, en meer! Natuurlijk heb ik ook foto’s gemaakt.

Maar het leukste was natuurlijk kijken hoe je eruitziet als je oud bent, en het resultaat was, nou ja, wat zullen we zeggen…….

Niet bepaald om naar huis te schrijven, toch?

Nadat we uitgekeken waren bij NEMO (aan alle leuke dingen komt een eind, maar ook aan alle slechte dingen, dat zegt Terrence ten minste), en ik in het winkeltje een nieuw non-fictieboek had gekocht voor mezelf voor onder de kerstboom en een kerstkaart die zogenaamd door Cyril Hearsay aan mijn ouders gestuurd zou worden, Gingen we weer terug naar datzelfde restaurant waar ik een pizza met ham had gegeten en mijn tante een pasta. En daarna gingen we terug naar het station en heb ben we er wel tot 20.55 uur over gedaan om in Nijmegen te komen! Omdat het te laat zou worden als we nog naar Wijchen terug zouden moeten reizen, vroeg mijn tante aan mijn moeder of mijn opa me op zou komen halen! En dat deed hij!

En zo eindigde mijn laatste uitje van 2022, hopelijk ga ik volgend jaar ook leuke uitjes beleven. Maar je weet wat Terrence zegt he? Als je iets voor de laatste keer doet, doe het dan goed! Morgen ga ik trouwens 3 dingen doen: Uitslapen, Simsen en geschiedenisfilmpjes kijken!

Fijne avond verder en slaap lekker,

Lucas

P.S. Dat ik het in deze blog zoveel naar Terrence verwijs en het met mijn tante over hem heb gehad, komt omdat ik hem een beetje mis! Dus hierbij een leuke foto van Terrence California!

En dan post ik ook gelijk een link naar zijn favoriete song.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: