Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag een lekker chilldagje!

Beste lezers,

Gisteren was ik, zoals ik al gezegd had in het blogje van gisteren, met mijn tante naar Amsterdam. Dat was best leuk (zeer leuk zelfs) . Maar ik was wel uitgeput gisterenavond, maar ik ben gisterenavond tot ongeveer 23.45 uur doorgegaan, en heb vanmorgen lekker uitgeslapen tot 08.30 uur.

Verder ben ik ook aan het Simsen met de familie Hearsay-Nefario (ja, een dubbele achternaam!) Ofwel, de familie van Lucas Hearsay en Luc Nefario, die een eeneiige tweeling zijn! Het idee daarvoor kwam van mijn vader: Toen ik een keer vroeg aan mams of ze met Cyril Hearsay wilde trouwen zei mijn vader dat hij wel wilde, maar zei ik dat dat niet ging. Waarop hij zei dat ik niet “woke” en progressief was. En toen besloot ik iets met zijn idee te doen. Wat als ik mijn twee vaders van mijn alterego’s (Feliciano Nefario en Cyril Hearsay) met elkaar liet trouwen. Nou, zo gezegd, zo gedaan. Maar toen moest ik een huis voor ze bouwen. Eerst wou ik een standaard huis in de suburbs doen, maar toen bedacht ik me dat Luc Nefario in de eerste verhalen waarin hij voorkomt in een appartement midden in de grote stad (op Plein 1944) woont. Nou, toen ging ik op zoek naar een appartement uit De Sims 2 om het net zo in te richten als ik deed toen ik Sims 2 speelde. Dat appartement heb ik gevonden en heb het ingericht als een industriële loft. Maar dan wel met meer slaapkamers want de familie Hearsay-Nefario heeft 5 kinderen! Namelijk: Lucas, Luc, Swan, Akira en Kane (die al op zichzelf woont). Later kwam ook nog Ash Lewis erbij, de kleinzoon van een van Cyril’s vrienden! Dus nu ziet het gezin er zo uit:

Als iemand een leuke biografie weet voor de familie kun je m in de comments achterlaten.

En daar ga ik vandaag dus mee verder, ik ben namelijk een verhaal aan het verzinnen over Lucas Hearsay en Luc Nefario wat op 24 december om 20.00 uur af moet zijn! Want dan krijg ik….. Luc Nefario in pluche vorm!

Verder ga ik vandaag ook nog wat geschiedenisfilmpjes (13 in de oorlog en zo) kijken en misschien vanmiddag met mijn moeder koekjes bakken.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zat net het laatste Pokémon-nieuws te lezen op Tweakers, en toen werd ik nog meer excited, want ik zag de nieuwe hoofdpersonages en wilde die gelijk maken op Sims, maar ze staan niet op de Galerij! Jammer……..

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: