Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik zou best wel graag nog een keer in mijn leven naar Japan op reis willen!

Beste lezers,

Toen ik zo rond de 13 jaar oud was, dacht ik dat Japan een derdewereldland was! Nee, dit is geen geintje. Ik hoorde als kind namelijk altijd verhalen dat alle landen buiten Europa en Noord-Amerika arm waren (en geloofde dit ook!) Maar toen ik een keer voor een geofictieproject wat info over Japan opzocht viel mijn mond open van verbazing; Het was namelijk geen derdewereldland, het was een van de rijkste landen op dit blauwe boletje wat wij thuis noemen! Misschien wel rijker dan Nederland. Nou ja, dat is ook niet zo gek als je ziet wat die lui daar allemaal exporteren.

Daarom zou ik ooit nog in mijn leven een keer naarf Japan willen. Dan moet ik waartschijnlijk wel veel voorbereidingen doen, en dat duurt waarschijnlijk nog zo’n 10 a 20 jaar. Desondanks dat zo’n reis veel voorbereidingswerk vergt, wil ik dan vooral de grote steden gaan bezoeken zoals Tokyo en zo. Dat lijkt me echt supercool. Ik moet dan wel een vriend mee hebben die me helpt op mijn poen te letten. Want Japan is ook het land van de anime en dat betekent dat je daar ook anime-plushies kunt kopen. En dat is mijn obsessie op dit moment. En dat zal denk ik niet snel veranderen.

Ziet er toch vet gaaf uit, toch?

Hopelijk kan ik binnen 5 a 10 jaar daarheen, maar het is geen must, er zijn nog zoveel andere plekken in de wereld die ik ook wil zien! Zo schijnt Venetië erg mooi te zijn! En zo zijn er nog wel meer plekken in Europa waar ik nog heen wil! Natuurlijk neem ik op alle reizen mijn pluches mee! Maar eerst ga ik nog naar Berlijn!

Maar probeer mijn ouders maar eens te porren voor een reisje naar Azië! Mijn vader heeft sowieso niks met Azië, hij heeft meer met Afrika, in het bijzonder Zuidelijk Afrika (waar ik dan weer niks van begrijp! Ook al heb ik afgesproken met mijn tante dat we nog een keer naar het Afrika Museum zouden gaan.)

Maar mocht ik ooit een reis naar Japan maken…. Dan houd ik jullie natuurlijk op de hoogte van alle geburtenissen via dit blog!

Nu de vraag aan jullie, zouden jullie ook ooit en verre reis willen maken naar bijvoorbeeld Japan of de VS? Laat het antwoord hieronder achter in de poll!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Morgen begint het kerstweek bij TriUnity en ik heb er al helemaal zin in! Om alvast in de spirit te komen, hier een Hetalia-kerstkaart!

Welk poppetje vind jij het schattigst? Laat het weten in de reacties!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: