Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vandaag kwam er een schrijver op TriUnity langs en ik vond het wel leuk!

Beste lezers,

Vandaag is de kerstweek begonnen en vanmorgen begon het al goed met de eerste activiteit, een vrouwelijke schrijver die zelf kinderen heeft die ook autisme hebben. Ik heb er een tijdje bij gezeten en ben toen weer gaan Simsen. Maar het was wel cool om even dit allemaal te weten te komen, hopelijk geeft haar boek me meer info over hoe het is om autisme te hebben.

De schrijver die langskwam heette Natasja Esmeijer en ze gaf een hele prresentatie over zogenaamde beelddenkers, waar ik me best wel in herkende. Zo heb ik ook vaak beelden bij bepaalde situaties en kan ik me een hele goede voorstelling maken van een bepaalde stad (bijvoorbeeld Utrecht) als ik er geweest ben.

Ook heb ik haar gevraagd om het boek wat ik bij haar gekocht heb te signeren! Natuurlijk, uiteraard met de naam Lucas Hearsay. Ja, je leest het goed, ik heb weer eens een nieuw boek gekocht! En mijn ouders altijd zeggen dat het maar raar was dat ik altijd mijn betaalkaart meenam naar TriUnity. Want we hebben daar namelijk geen kantine waar je lunch kunt kopen, zoals ze die op Werkenrode wel hebben/hadden. (Al zou ik dat best willen.) Maar nu kwam het toch van pas. (Haha woordgrapje, betaalkaart, pas , get it!) Haar boek heet: “Allergisch voor Moeten” en gaat over jongeren met autisme (zoals ik) en waarom ze niet meekomen in het reguliere schoolsysteem! Het is een jeugdboek, maar ach, dat is mijn guilty pleasure. Kerst komt vroeg dit jaar! Ik zou er eigenlijk ook een voor mijn neef hebben willen kopen, maar dat is waarschijnlijk weggegooid geld, want mijn neef leest eigenlijk alleen maar boeken over mensen die belangrijk cvoor hem zuijn. (voetballers, artiesten, enz.)

Natuurlijk heb ik ook een foto gemaakt met haar!

Verder ben ik gewoon aan het Simsen en vanmiddag gaan we ook film kijken!

Oh ja: nog even een kerstlied! Deze week upload ik iedere dag een kerstlied!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Het is deze week kerstweek, dus hier een kleine poll over kerst!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: