Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben best wel benieuwd naar wat ik op kerstavond krijg!

Beste lezers,

Zoals ik waarschijnlijk al eerder geblogd heb, gaan ik en mijn familie op kerstavond cadeautjes doen (rare traditie, vind ik zelf, maar ik blijf neutraal en ga hier niet over klagen!) en ik ben heel benieuwd wat ik dit jaar krijg.

Mijn ouders hebben wel een paar dingen gereserveerd op mijn wishlist wat ze gekocht hebben. Maar niet alles, daarom moet ik nu nog steeds raden wat voor plushies ze nog meer voor mij hebben gekocht! Niet grappig, pap en mam, jullie weten dat ik daar stress van krijg! Maar ik weet een paar dingen wel, dus daar kan ik me alvast op verheugen.

Eigenlijk zouden we in Nederland het Pastafarianisme gewoon staatsgodsdienst moeten maken en kerst afschaffen. Zodat ik ook geen stress meer krijg over welke cadeautjes ik krijg, want dat is dan afgeschaft. En ik pleit ook voor een werkweek naar Noord-Koreaans model (6 dagen per week werken, 7e dag vrijwilligerswerk) en verder voor een algeheel verbod op feest- en andere vrije dagen. Dat is ook nog eens goed voor de economie aangezien we in een recessie zitten en overschakeling naar het imperial meetsysteem en de vervanging van de euro door de Amerikaanse dollar. Ten slotte pleit ik voor deportatie van de Wijchenaren naar de Pitcairneilanden, zodat Wijchen bevolkt kan worden met families uit de Randstad. En ik wil een Nedgame en een coffeeshop in elke gemeente. (Was onze grote leider Cyril Hearsay maar de baas!) Voor de mensen die het nog niet doorhadden, dit is puur frustratie omdat ik niet weet wat ik krijg en hoort dus ook niet serieus genomen te worden. Ook is het reclame voor mijn nieuwste boek, de Club van Wijchenaren. (Wat nog niet uit is en waarin een dictator genaamd Cyril Hearsay al die gekke plannen door gaat voeren die ik net benoemde.) Voor mensen die het nog niet doorhadden: dit was satire en pure frustratie.

En dan nu de vraag: zouden jullie na het lezen van dit sukje tekst mijn boek willen lezen?

En voor de mensen die het zich afvragen: Ja het gaat goed met me, ben alleen gefrustreerd omdat ik niet weet of ik die ene plushie wel zal krijgen met kerst, maar dat zie ik dus zaterdag! In andere woorden: Ik ga de cadeautjes op kerstavond boycotten en blijf die avond gewoon boven bij mijn pc en vier kerst alleen, en met mijn virtuele volk! Dan hoef ik me tenminste ook nergens meer druk om te maken! En de cadeautjes? Die schuiven we maar door naar mijn verjaardag.

Dit meen ik natuurlijk niet echt…. Ik heb best zin in Kerstavond! Ik wist gewoon niet wat ik moest schrijven vandaag! Ik ga straks al wat karakters uit de film “How the Grinch stole Christmas” maken in De Sims 4. Die ik morgen ga laten zien op dit blog! Die film heb ik trouwens vanmiddag gekeken.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Voor ik het vergeet, hier is nog mijn kerstliedje van vandaag!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: