Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zin in kerstavond!

Beste lezers,

Een paar dagen geleden blogde ik dat ik kerst ging boycotten dit jaar, dat kwam omdat ik gefrustreerd was omdat ik niet wist of, en welke, pluches ik zou krijgen met kerst! Dus lieten mijn ouders me gister de pluches zien die ze in Düsseldorf voor me hadden gekocht. Gewoon om de stress een beetje te verlichten voor mij!

Maar toen gebeurde het: Ik zag namelijk een nieuwe pluche waar ik enthousiast over werd in plaats van die Luc Nefario pluche, ik zag namelijk deze:

En toen werd ik daar enthousiast over, want die pluche leek bijna op een poppetje wat ik verzon toen ik 8 was! En daarom werd ik er zo enthousiast over was, ik krijg niet een, maar twee knuffels die me aan vroeger doen denken!

Hij lijkt toch? Of niet? Of moet mama weer een knuffel van deze maken?!? Ze heeft het nu heel druk dus ik denk dat jullie pech hebben!

Verder zat ik net ook The Nightmare Before Christmas te kijken, En wat ik wel grappig vond aan die film was dat er allerlei steden waren van feestdagen, maar tot mijn verbazing waren er geen steden gebaseerd op bijvoorbeeld het Suikerfeest of Chinees Nieuwjaar waren, of zelfs Chanoeka. EN ZELFS ONZE EIGEN SINTERKLAAS ZAT NIET IN DIE FILM! Maar misschien dat alleen Amerikaanse feestdagen erin zaten omdat het een Amerikaanse film was? Tegenwoordig zou dit niet meer mogen omdat dit niet “woke” is of zo.

Tsja, ik zie geen Chinees Nieuwjaar-deur of Suikerfeestdeur! Maar wel Amerikaanse feestdagen!

Maar goed, de film was leuk en ik had tijdens de film iets te knabbelen (chocopinda’s). En ik weet dat ik (minstens) 3 pluches krijg met kerstavond. Ik heb er al zin in!

Oh, ja, mijn kerstnummer van vandaag is…..

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Omdat ik dus een nieuwe Joshua-knuffel krijg heb ik besloten het gezin van Lana de Wit (Joshua’s vriendinnetje) nou eindelijk te maken op Sims. Daarvoor heb ik inspratie gehaald uit de film De Club van Lelijke Kinderen! Want het hoofdpersonage Paul de Wit heeft dezelfde achternaam als Lana en ik heb dus die familie gemaakt in de Sims met Lana als Paul’s zus, nu alleen nog een verhaal bedenken over hoe ze in de Verenigde Staten zijn beland. Weten jullie iets leuks? Laat het weten in de comments, en voor als je de film niet kent; bekijk de trailer hieronder of klik de link!

Lijkt het jullie een leuke film?
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: