Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben fokking excited voor kerst!

Beste lezers,

Mensen op werk hadden het waarschijnlijk al door, maar ik ben heel excited. En hoe komt dat, vraag je je misschien af? Nou, dat komt omdat het morgen kerstavond is en wij dan altijd cadeautjes doen en ik een hele leuke nieuwe Joshua-pluche krijg van mijn ouders! Daarom! Maar ook vanwege dat ik nieuw leesvoer krijg, en daar kijk ik ook naar uit, misschien nog wel meer dan die pluche!

Maar eerst heb ik nog het laatste dagje bij TriUnity en daarna nog een hele dag voordat het kerstavond is! En hoe dood ik de tijd? Nou, ik speel natuurlijk de Sims en verder kijk ik filmpjes van Welkom in de Geschiedenis, om mijn gedachten even op watr anders te zetten. Ook ga ik zometeen even een e-book lezen.

Het e-book heet Mist over Londen en het gaat over een alternatieve geschiedenis waarin niet Churchill maar iemand anders premier wordt van het VK tijdens WOII en dan geeft het VK zich over aan de Duitsers, met alle gevolgen van diewn. Niet helemaal de kerstgedachte. Maar alternatieve geschiedenis is dan mijn favoriete genre van fictie, naast satirische fictie die de wereld om ons heen een beetje belachelijk maakt (een voorbeeld daarvan is Het leven van een Loser van Jeff Kinney).

Oh ja, voor als je wil weten wat Welkom in de Geschiedenis is? Dat is een serie van komische geschiedenisprogramma’s en filmpjes van de NPO. Hieronder kun je een voorbeeld zien.

Oh, ja, deze is ook leuk!

Die Anna van Saksen doet me trouwens heel erg aan de vrouw denken die mij heeft opgevoed mijn zogenaamde “mama” of “moeder”, die houdt ook heel erg van wijn! 😜

En voor ik het weer vergeet, mijn kerstlied van vandaag!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vinden jullie deze twee poppetjes op elkaar lijken? Ik wel! Laat jullie bevindingen achter in de poll onder de foto’s

Advertentie

Eén gedachte over “Ik ben fokking excited voor kerst!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: