Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn uitje naar Düsseldorf

Beste lezers,

Een paar dagen geleden kwamen mijn ouders op het idee om naar Düsseldorf te gaan. Daar had ik dus totaal geen zin in want ik had al een laatste uitje gehad en dat was met mijn tante naar Amsterdam. Ik was de hele tijd nors en sikkeneurig.

Toch was dat eigenlijk niet nodig geweest, want ik heb niet 1, niet 2, maar maar liefst 4 knuffels gekregen (3 voor mijn verjaardag en een voor Januari!). Maar toch was ik het wel, ik weet niet hoe, want eigenlijk was het best leuk als je mijn hemeur wegdenkt!

Toen we gingen lunchen wilde ik namelijk een knuffel bestellen, daar had ik eigenlijk mee moeten wachten nadat we bij de Saturn waren geweest, want daar lag precies dezelfde knuffel! Dat was dus wel een #epicfail. Wat ik wel jammer vind is dat ik in dat restaurant geen databereik had. Want anders had ik de knuffel zelf kunnen bestellen! Maar gelukkig had mijn broertje wel databereik en heeft die knuffel voor mijn verjaardag als cadeau gekocht! Maar die (Kim-jong) oen heeft zijn e-mail adres gegeven als mailadres waarnaar de Track en Trace code toegestuurd moet worden en niet mijn mailadres, waardoor ik er dus totaal geen zicht op heb!

Trouwens, we zijn ook bij de GameStop geweest en daar hadden ze een heel assortiment kleine pluchen poppetjes (daar zullen ze de nieuwe Joshua wel vandaan hebben gehaald!) en toen hebben mijn ouders er twee gekocht voor mijn verjaardag, later ben ik ook nog even bij de GameStop naar binnen geglipt om even snel een Umbreon-pluche te halen voor de nieuwe maand! En mijn neef heeft ook al zijn verjaardagscadeau voor me: namelijk de vlag van Japan en de vlag van Zweden! Want naast de GameStop zat een winkeltje wat o.a. vlaggen verkocht!

Als ik dit zo opnoem zie ik eigenlijk geen reden tot chagrijnigheid. Want ik heb mooi 4 knuffels gefikst en 2 vlaggen! Tel alles bij elkaar op en ik heb welgeteld 8 boeken, 9 knuffels en 2 vlaggen gekregen in de feestdagenperiode! Dat zijn een hoop cadeau’s (en misschien krijg ik nog wel meer, want ik weet niet wat de cadeautjes van de andere familie en vrienden zijn die op mijn verjaardag langskomen!)

Maar, wat vinden jullie: vinden jullie dit een pechdag of een geluksdag? Ik kmom er zelf \maar niet uit!

Ten slotte, hier de foto van Igor en Sergei!

Goed, dan gai k nu lekker chillen en geschiedenisfilmpjes kijken en Simsen!

Fijne avond verder,

Lucas

P.S. Vandaag vroeg ik me af waarom mensen elkaar een cadeau geven met de verjaardag? Hoe is die traditie ontstaan? IOk ga het uizoeken en dat volgt dan in een Luc’s Weetjeshoek!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: