Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Doei 2022 en Hallo 2023!

Beste lezers,

Het is weer zover! Helaas is het de laatste dag van 2022 en ik moet eerlijk zeggen, het is een grandioos jaar geweest, ten eerste was dit het jaar waarin corona aardig op zijn retour ging. Maar we hebben daar wel het hele gedoe met Rusland en Oekraïne voor teruggekregen. Verder is er dit jaar ook een hoop anders gebeurd.

Persoonlijk heb ik dit jaar heel veel dingen gedaan, zo ben ik met een vervolg (of eigenlijk een prequel) op De Club van Wijchenaren bezig en heb ik de eerste stapjes gezet in het plannen van de reis naar Berlijn die ik eigenlijk met een vriend van me wilde maken in 2020, maar dat werd steeds uitgesteld, ook weer door Corona. Dus nu Corona op zijn retour is ga ik die reis maar met familie maken.

Ook stond 2022 voor mij in het teken van muziek. Ik ben namelijk begonnen met muziekjes downloaden van YouTube om die in de Sims te zetten. En toen bedacht ik me dat ik die ook kon remixen met het DJ-programma wat ik op mijn laptop had geïnstalleerd. Ook leerde ik in 2022 veel nieuwe mensen kennen bij TriUnity en ben ik eindelijk aan een programmeercursus begonnen wat ik al heel lang wilde.

Ook ben in in 2022 veel op vakantie gegaan, helaas niet in Berlijn, maar wel in Lissabon, in Sevilla en op Boa Vista ben ik wel geweest! Ondanks de inflatie en de recessie ben ik dus wel op meerdere plekken op deze wereldbol geweest! En zelfs buiten Europa. Hopelijk gebeurt dat volgend jaar weer!

Over het algemeen was 2022 en leuk jaar (voor mij ten minste, voor mijn ouders wat minder, mede te wijten aan de stijgende energieprijzen en de recessie) en ik hoop dat ik in 2023 minstens net zo leuk gaat worden, en dat ik ook veel nieuwe dingen ga leren (zoals een cursus Photoshop!)

Daarom zeg ik:

Gelukkig Nieuwjaar van mij en Luc Nefario!

Wat waren jullie hoogtepunten van 2022? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ben er vanmorgen achter gekomen dat alle afleveringen van 13 in de oorlog op YouTube staan! Hieronder alvast een voorproefje en hier is de link naar de playlist!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: