Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zin in volgende week!

Beste lezers,

Het nieuwe jaar is eindelijk aangebroken en dat betekent dat het weer bijna tijd is voor mijn verjaardag! En mijn verjaardag is maar en van de dingen die volgende week zo awesome maakt. Ik ga volgende week ook met een van mijn begeleiders naar Rotterdam.

En daar heb ik best wel veel zin in, meer nog dan in mijn verjaardag, want, laat ik heel eerlijk zijn, mijn verjaardag is ieder jaar hetzelfde, ieder jaar weer cadeautjes, taart, ik die voor gastheer mag spelen, etc. En Rotterdam dat is toch eigenlijk iedere keer weer wat anders wat je daar meemaakt. Tja, je hebt wel bepaalde landmarks zoals Kabouter Buttplug en de Markthal, maar het is niet zo datr ik iedere dag in Rotterdam kom (Ik hoop dat dat in de toekomst wel zo is!)

Ik hoop dat ik in Rotterdam van mijn begeleider een verjaardagscadeautje mag uitzoeken, die hij dan betaalt. Eigenlijk was ik van plan om Civilization VI met uitbreiding te halen in Rotjeknor. Maar, die hebben mijn ouders al voor me gekocht op Steam. (of, nou ja, ik heb hun telefoon mogen lenen om het te kopen, dus technisch gezien heb ik het gekocht, maar het geld is wel van hun rekening afgeschreven.) Maar misschien is een knuffel van een Flareon of zo ook leuk!

Ook stromen nu langzaam de verzoeken binnen via WhatsApp van mensen die vragen wat voor cadeau ik van ze wil. Nou, ik heb iedereen een linkje gestuurd via WhatsApp naar het ding van mijn wishlist wat ik het meest wil van die persoon, en als die persoon het een te hoog bedrag vind laat ik me verrassen. En ik heb geluk, ik heb gisteren namelijk op een webshop twee knuffels gezien die ik hel graag wil hebben en hoop dat mensen die voor mijn verjaardag gaan kopen, is dat toeval of zo?

Over Als ik jou zie gesproken, ik heb dat nummer gisteren aan oma IKEA laten horen en we hebben samn de clip bekeken, daarin kwam een historisch plaatsje voor wat we niet herkenden, weten jullie welk plaatsje dat is…. Laat een reactie achter als je het weet! Overigens vond mijn oma het wel een heel leuk nummer!

De clip in kwestie!

Verder was Oudejaarsavond gisteren ook heel leuk. Ik heb dus met oma bovenstaande clip bekeken en oma IKEA heeft wel €110,- gewonnen met een Staatslot, nou daar kan ze mooi die twee bovenstaande pluches van kopen! 😂 Ook hebben we gesjoeld, maar toen ik vroeg of ik ht met kleingeld mocht doen (omdat er vroeger zo’n spelletje van de ING was waarbij je met kleingeld moest sjoelen) mocht dat niet, nou toen paste ik en ging ik weer de Sims doen (waarin ik ook een hele coole nieuwe familie heb gemaakt!)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Oh, dit ben ik nog vergeten te vermelden, ik hoop dat ik in 2023 eindelijk mijn boek “de Club van Wijchenaren” kan uitbrengen, of ten minste op WattPad. En ik hoop dat ik op mijn verjaardag wel allemaal leuke cadeautjes krijg en vooral geen troll/troepcadautjes die een keer leuk zijn om over te lachen maar waar je vervolgens helemaal niks aan hebt! (Ik kijk naar jou, neef!)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: