Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zin in mijn verjaardag!

Beste lezers,

Ik ben bijna jarig en wil daar graag voorbereidingen voor treffen! Zo moet ik mensen uitnodigen, boodschappen doen, enz. Zo heb ik net een uitnodiging gemaakt in Snapseed die mijn moeder naar de genodigden gaat sturen. Ik heb er erg veel zin in en hoop ook dat ik veel nieuwe pluches krijg!

Vandaag wilde ik eigenlijk boodschappen gaan doen voor het feestje van zaterdag (dan vier ik het), maar mijn ouders gaan liever klussen en andere dingen doen dan mij helpen met mijn feestje! Dan denk ik dat ik maar ga boycotten….. Tsja, als er niks geregeld wordt. (Ik hoop maar dat mijn neef zich een beetje inhoudt met de trollcadeautjes!)

Wat ik wel irritant vind is dat ik net na kerst jarig ben en dat de decembermaand voor mij altijd extra spannend is. Het liefst was ik in augustus of juni of zo jarig. Dan was het namelijk lekker weer buiten en kunnen we een tuinfeestje houden. Niet dat mijn verjaardag heel leuk of spannend zijn. Het is eigenlijk gewoon een verjaardag waar we samenkomen met taart en cadeautjes! Tsja,als ik heel eerlijk mag zijn wil ik persoonlijk wat leukers gaan doen op mijn verjaardag. Het liefst een gameparty met een Mario Kart-toernooi! Maar ik heb het laatst geprobeerd op Oudejaarsavond bij mijn oma en opa en die waren er niet warm voor te krijgen! Tsjah, dat krijg je met senioren (en andere typen fossielen) die niks van videogames begrijpen en bij computerspelletjes gelijk denken aan Pong of Pac-Man. Ofwel; die denken dat computerspelletjes nog steeds hetzelfde zijn als in de jaren ’80!

De dag voor mijn verjaardag verheug ik me ook erg op, want dan ga ik met een begeleider (en vriend) van me naar Rotterdam. Wat we daar gaan doen? Winkels kijken en in de Markthal eten, langs Kabouter Buttplug lopen en natuurlijk hoop ik dat ik een verjaardagscadeautje mag uitzoeken bij de Game Mania! Ook wilde hij naar een of ander museum over het Duitse bombardement op Rotterdam in de Tweede Wereldoorlog, daar heb ik ook best zin in!

Trouwens, even offtopic, net ging het luchtalarm af en ik dacht dat we werden aangevallen door de Russen en dat ik heel snel een paddenstoelwolk zou zien en daarna dood was. Maar toen keek ik naar de datum en de tijd en realiseerde ik me dat het gewoon een test was!

Oh ja, ik zal jullie nog die uitnodiging laten zien!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik snap die hele obsessie met sporten en afvallen niet zo, want 1,5 eeuw geleden had je geen sport en zaten niet de sportscholen maar de kerken juist vol. Toen was sport iets van de Oude Grieken! Tsja, misschien komt het omdat ik een niet zo sportieve nerd (of beter gezegd: weeb) ben? Afijn, je kunt hier alles over lezen in dit boek, wat ik graag voor mijn verjaardag wil!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: