Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ga morgen waarschijnlijk iets leuks doen met mams

Beste lezers,

Ik zit nu al ruim een week op mijn kamer niks te doen en te Simsen, dus vertelde ik mam vanmorgen dat ik vanmiddag wel naar de stad wil met haar! Maar ze zei dat ze al een afspraak had met een vriendin en dat ik als ik het gister had gevraagd ik wel mijn zin zou krijgen.

Dus nu heb ik afgesproken met mam om MORGEN naar de stad te gaan! Waarom ik naar de stad wil? Om me voor te bereiden op mijn uitje naar Rotterdam, dat is overmorgen!

Wat ik in de stad wil doen? Nou, eigenlijk wil ik gewoon met haar gaan lunchen bij of Grand Café Moenen of De Waagh, mijn moeder zei dat we ook iets met oma konden doen. En misschien is het wel leuk als oma met ons mee gaat lunchen! En natuurlijk ook wat winkels kijken en dingen kopen voor mijn feestje bij de Jamin.

En dat uitje overmorgen? Dan ga ik ook natuurlijk lunchen, en naar een museum over het bombardement op Rotterdam in WOII en ik ga lekker lunchen! En ik hoop dan mijn begeleider met mij een verjaardagscadeautje wil uitzoeken! Over verjaardagscadeautjes gesproken. Ik vraag me wel af wie onderstaand poppetje heeft gereserveerd op mijn wishlist.

Ik wil die persoon graag bedanken, deze knuffel wilde ik namelijk al ruim een jaar, volgens mijn wishlist, dus als je weet wie het is, laat het weten in de comments.

Al had ik liever deze gehad! Maar ja, iets met een gegeven paard en een bek!

Toch ben ik De Grote Onbekende die die grote knuffelpop voor mij heeft gererveerd dankbaar! Wie zal het zijn? Ik kom er denk ik zaterdag achter.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Hier is een liedje dat ik persoonlijk erg leuk vind en ik hoop dat jullie dat ook vinden! Het is trouwens ook het lievelingsliedje van mijn nichtje,

P.S.P.S. Ik heb vanmorgen ook een aflevering van Andere Tijden zitten te kijken over hoe het eraan toe ging met de dienstplicht in Nederland in de Koude Oorlog. Was best informatief! Ik raad iedereen aan om op de link te klikken en m te kijken

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: