Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag wezen lunchen in de stad!

Beste lezers,

Vanmorgen appte mijn begeleider me om me te vertellen dat we morgen niet naar Rotterdam zouden gaan omdat hij Corona had (waarschijnlijk). En ik wilde morgen toch iets leuks gaan doen. Dus ik en mijn moeder iedereen die we kennen appen/bellen of ze iets leuks met me wilden doen, ik heb zelfs een vriendin geappt die helemaal in Amsterdam woont. Maar tervergeefs, ik moest mee naar TriUnity. Terwijl het VAKANTIE is en je daarin normaal niet naar je WERKPLEK hoeft. Na het weekend is een ander verhaal, ik zou er zelfs geen moeite mee hebben als we nog tot volgende week woensdag dicht zouden blijven om alle ZOOI op te ruimen die mijn vader tijdens het klussen heeft gemaakt met zijn crew. (Soms vraag ik me af of ie niet beter in Polen geboren had kunnen worden!😂)

Maar doordat ik dat nieuws kreeg over het uitje in Rotterdam was mijn hele ochtend verknald. Ik wilde niks meer, alleen nog naar Oekraïne om mee te vechten met Zelensky’s vreemdelingenlegioen. Kun je nagaan hoe teleurgesteld ik was. Mijn moeder bood me uiteindelijk zelfs aan om me een knuffelpoppetje die ik eigenlijk pas overmorgen zou krijgen, nu al aan me te geven. Maar dat hielp niet. Ik vond dat ik eigenlijk alleen nog geschikt was als kanonnenvoer. Of de gevangenis. Ik had me namelijk nog meer op dat uitje verheugd dan op mijn verjaardag, kun je nagaan wat een domper dat bericht was.

Maar dit alles heeft ook een leuke kant, toen we vanmiddag eenmaal oma IKEA hadden opgehaald en naar de stad waren vertrokken (en ik was uitgemopperd) wilde ik eerst naar de Nedgame, want ik dacht dat dat me blij zou maken. En blij maken dat deed het me. Ik had vorige keer iets bij de Nedgame gezien (een knuffel) die ik graag wilde hebben) en die hadden ze. Toen ik die zag schreeuwde ik “BELGIË!”, want dat doe ik altijd als ik iets leuks zie! En daarna kocht ik die knuffel, maar niet voordat ik het liedje Liever te dik in de kist aangevraagd had bij de man achter de kassa! Ik was namelijk met oma. Dat deed hij niet, want het moest “videogamemuziek” zijn, dus toen heb ik maar Driftveil City aangevraagd (Berlin Byways had ook nog gekunnen bedenk ik nu).

Maar ik had dus wel mooi een nieuwe knuffel, en van oma mocht ik er ook nog een uitzoeken! Dus toen had ik twee knufeels (een karakter uit My Hero Academia en een poppetje van Super Mario!)

En daarna zijn we lekker wezen lunchen bij Grand Café Moenen, waar ik een broodje pulled chicken had!

En daarna kreeg ik ook nog een melding dat de knuffel die ik van de week online had besteld van mijn verjaardagsgeld ingepakt was en dat ie morgen al komt!

Daarna gingen we naar TriUnity waar ik paps gedag had gezegd en mijn nieuwe knuffels kwam showen. Verder heb ik me daar een beetje verveeld, had ik mijn tablet maar meegenomen.

Wat begon als een pechdag werd toch een geluksdag!

Ik heb zin in mijn birthday!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Helaas weet ik dus nog niet wat ik morgen moet gaan doen in plaats van naar Rotterdam gaan! Gewoon hier alleen thuis zitten? Toch maar naar TriUnity gaan ook al heb ik vakantie? Ik weet het gewoon echt niet!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: