Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Het is maar beter dat ik vandaag niet naar Rotterdam ben gegaan!

Beste lezers,

Ik ben morgen jarig (dat is al zo’n beetje 23 jaar zo) en ik zou eigenlijk naar Rotterdam gaan morgen om onder andere inkopen te doen en zo. Dat gaat helaas niet door, en dat is maar goed ook. Waarom? Nou, toen ik 18 werd had ik de week voor mijn verjaardag alleen maar ongezond gegeten. En raad eens wat ik op mijn 18e verjaardag had? Obstipatie! Ik ben die dag meerdere keren naar het ziekenhuis geweest, omdat ik zo’n buikpijn had. Ik dacht dat ik doodging die dag. Uiteindelijk is het opgelost door vooral veel Pieter Derks te kijken. Blijkbaar werkt comedy laxerend!

Maar dat is ook gelijk de reden dat het goed is dat ik niet naar Rotterdam ben gegaan vandaag. Want dan had ik me volgevreten met vette troep zoals patat/frites, vliegtuigbroodjes, en als klapstuk een mixed grill bij de Griek in de Markthal.

Origineel wilden mijn ouders Subway halen, maar daar wil ik mede door dat obstipatieverhaal, niet aan meedoen, dus ik heb mijn ouders ervan overtuigd in plaats daarvan een gezonde salade voor me te maken. Als het op een willekeurige andere dag in het jaar was, dan was Subway helemaal prima geweest, maar nu heb ik meer behoefte aan een quinoasalade of iets anders met superfoods!

Maar aan de andere kant vind ik het ook weer jammer dat ik niet naar Rotterdam ga, ik had me er zo op verheugd! Maar ach, we moeten positief blijven!

Ik hoop dat mijn verjaardag wel weer leuk wordt!

Trouwens ik heb een nieuwe knuffel gekregen gisteren! Als troost, omdat ik niet naar Rotterdam ga vandaag.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik geloof nog steeds niet dat dit ” zo gekomen is” volgens mij hebben een aantal mensen in mijn omgeving en wat wereldleiders met mijn ex samengespannen zodat ik niet naar Rotterdam kan! Daarom was ik vanmorgen boos op de wereld en wilde ik een dictatuur! Totalitair uiteraard!

P.S.P.S. En dan nu wat leukers! Eergisteren had ik een knuffel besteld, bij een webshop (foto hieronder) voor mijn verjaardag! Gister kreeg ik bericht dat ie vandaag geleverd zou worden! Nou, er is vandaag dus niemand thuis en ik wilde zelf het pakketje aannemen, want de knuffel die ik had besteld was heel schattig en blijkbaar heette ze Lillie, dus deed ze me denken aan Pingen, Blackberry’s, Rabbids Go Home, en 2010 in het algemeen. En ik heb die knuffelbezorging dus naar morgen verplaatst zodat ik het pakketje niet zou mislopen! Was eigenlijk heel simpel.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: