Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik was vandaag jarig!

Beste lezers,

Het was vandaag weer zover, het was weer di6e dag van het jaar, de dag waarop ik er altijd aan herinnerd wordt wat voor oud fossiel ik aan het worden ben! Het is namelijk mijn verjaardag. Nou kon ik natuurlijk vandaag overdag niet bloggen (vanwege mijn feest en ik moest voor gastheer spelen! GRMBL!) Maar het feest was al voor etenstijd afgelopen en we hadden er dus wel mooi rekening mee gehouden dat er gasten mee zouden eten! Hadden we vandaag net zo goed naar de sushibar kunnen gaan! Afijn, de pizza me sucuk was ook lekker!

Hoe het feest verliep? Nou, er waren best veel mensen (een persoonlijkrecord zelfs.) En ik heb het volgens mijn ouders best lang volgehouden! Wel een aantal uur! En ik heb maar liefst 8 knuffels en 3 boeken gekregen vandaag! Ik zal hieronder de cadeautjes even toelichten!

De knuffel duie je daarboven ziet liggen met het groene tuniekje is Ernesto Smits. Hij is de adoptiezoon van Donnie Smits. Daaronder op de tweede rij liggen twee kleine plushies en dat zijn John Darling en Lillie van Hees. Lillie is de tweelingzus van Aukje van Hees, die jullie natuurlijk allemaal kennen van haar wereldhit Als ik jou zie. John Darling is haar vriendje en hij komt uit Los Santos.

Op de onderste rij liggen Ash Lewis, Igor en Sergei, mijn nieuwe Vaporeon en Calem Hearsay. Ash Lewis is de kleinzoon van Terrence Lewis uit Totally Spies en hij heeft een relatie met mijn andere knuffel Terrence, die ook zijn beste vriend is. Igor en Sergei zijn twee homoseksuele Russen die naar het Westen gekomen zijn vanwege de homowetgeving in hun thuisland, ze werken voor de vader van Luc Nefario en ze zijn bang voor een soort van vis die het vaak voorzien heeft op mensenvlees, iedere keer als ze de vin van dat type vis boven het water zien uitsteken, noemen ze als eerste alle andere Scandinavische volkeren op, totdat ze tot de conclusie komen dat het een Fin (vin) is en ze zich dus uit de voeten moeten maken. Vaporeon is de honds van de vader van Luc Nefario. Calem Hearsay ten slotte is de broer van Lucas Hearsay, hij weet veel van computers en zo en is dan ook hoofd ICT bij Yes Way (het bedrijf van hun vader Cyril).

Zo, nu ik mijn knuffels heb uitgelicht is het tijd om het over het feest te hebben, het thema was 2010 en hoewel niemand zich volgens het thema had verkleed had ik het wel met een aantal mensen over die periode. Zo had ik het er met mijn buurjongen over, en of hij het meisje kende wat bij ons in de taxi heeft gezeten. Hij kende haar nog vaag en van zijn interesse voor Nederlandstalige muziek was ook niks meer over. Alhoewel het wel cool is dat hij nu een fanatiek gamer is en hij de Koude Oorlog ook de coolste periodse van de geschiedenis vindt! Maar in mijn hoofd blijft het nog altijd een klein hummeltje en is het nu lastig te verkroppen dat hij dit jaar 18 wordt. Jammer dat ik zijn nummer niet heb gevraagd zodat ik dit blog aan hem door kon appen en mijn trots voor hem laten blijken!

Maar knuffels is niet het enige wat ik gekregen heb, ik heb ook nog 3 boeken gekregen; namelijk The Lord of the Rings in het Engels, Wat Als? 2.0 en de Grijpgrip. Vooral die laatste ben ik erg blij mee want dat boek las ik ook vaak in de periode voordat ik dat meisje ontmoette die bij mij in de taxi zat. Ik dronk toen al wel ijsthee en had mijn denkbeeldige vriend Terrence (die nu dus een relatie heeft, ook in de Sims) al wel bedacht!

Ik hoop dat dit jaar echt leuk wordt! Op naar de 24!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Omdat het vandaag mijn verjaardag was, heb ik hier een verjaardagsnummer van Katy Perry voor jullie!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: