Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik moet volgende week misschien op woensdag naar werk!

Beste lezers,

Ik wist dat de dag ooit zou komen; de dag waarop mijn moeder zou aankondigen dat ik op WOENSDAG mee moet naar TriUnity! Dat terwijl woensdag normaal de dag in de week is waarop ik vrij ben en leuke dingen doe!

Maar vanmorgen gebeurde het dan toch; mijn moeder zei dat ze op woensdag een afspraak had bij TriUnity en dat ze niks voor mij had kunnen regelen. Dus als ze woensdag niks geregeld heeft moet ik alsnog op woensdag naar TriUnity!

Mijn moeder bood me aan om dan mijn wekelijkse vrije dag ter uitzondering naar donderdag te verplaatsen. Dat wilde ik niet! Ik wilde liever een vrije dag op vrijdag, zodat ik een lang weekend vrij had. Maar mijn moeder zei dat ze ook op vrijdag allerlei afspraken heeft. Dus dat dat ook lastig wordt! Jammer! Ik had zo graag een lang weekend vrij gewild!

In ander nieuws: Ik heb twee knuffels op Sims gemaakt en in Sims zijn die knuffels een stelletje! En wat nou het leuke is: het is een stelletje bestaande uit twee mannen die verliefd zijn op elkaar! En dit is een primeur, want ik had al wel eerder knuffels die tot de LGBTQ+ gemeenschap behoorde! Maar nog nooit twee die een stel vormen! Dit is dus een primeur voor mijn Simsverhalen!

De knuffel Ash op het plaatje (die met het hoedje op), die is trouwens spiksplinternieuw! Die heb ik namelijk pas sinds gisteren, toen was ik namelijk jarig en heb ik o.a. die knuffel gekregen. Samen met Terrence en Luc Nefario vormt hij Team Salsa Tequila, dat is hun vriendengroep. Ash is trouwens, samen met zijn broer Sean, de hoofdrolspeler in een serie verhalen die zich afspelen in een hotel in Center City en die ik vroeger verzonnen heb met een vriendin (die nu in Amsterdam woont) waarmee ik gisterenavond nog app-contact had! Afijn, die verhaklen vertel ik jullie wel een andere keer over.

Het lied van de vriendengroep van Terrence (waarnaar ze dus vernoemd zijn!)

Ik hoop dat ik morgen (of woensdag) een blogje kan schrijven waarin ik ze aan jullie kan introduceren!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vanavond gaan we eten bij de sushibar TOMI in Nijmegen! Dan gaan Terrence en Ash ook sowieso mee! Eigenlijk wou ik dat gisteren doen, maar omdat we dachten dat het feest gister zou uitlopen tot 21.30 uur (of 09:30 PM voor hun die in de Angelsaksische wereld wonen!) Dat is niet gebeurd uiteindelijk, dus eigenlijk hadden we gister ook Sushi kunnen eten! Maar uiteindelijk hebben we pizza gehaald bij de Passage, een Turkse snackbar in Malden, het dorp waar ik woon.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: