Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn vergeten verjaardagscadeau

Beste lezers,

Inmiddels is mijn verjaardag weer achter de rug en ben ik weer aan het werk en is mijn verjaardag achter de rug. (Gelukkig!) Maar ik mis nog 1 cadeau, mijn neef had toen we in Düsseldorf waren twee vlaggen voor mij gekocht en toen hij afgelopen weekend (toen mijn verjaardag was) bij ons kwam logeren was hij ze in alle haast vergeten! Dus die krijg ik dus vandaag! Als je wilt weten welke vlaggen het zijn? Die van Japan en die van Zweden! Even ter illustratie wat plaatjes!

Nou hoop ik niet dat hij er een trollcadeautje tussen heeft gestopt (zie ik hem wel voor aan!) Want dan heeft hij echt knallende ruzie met mij, als het een trollcadeautje is wat ik echt niet kan waarderen, ten minste. Als het een trollcadeautje is wat ik nog wel grappig vind en wel had verwacht dan is het een ander verhaal!

En ik verwacht ook nog een cadeautje van TriUnity, ofwel: van werk. Het hoeft niets groots te zijn, maar een beetje denken aan mij (omdat ik dit weekend jarig was) kan toch best! Ook moet ik mijn traktatie voor mijn verjaardag op werk nog maken! Het worden broodjes frikandel speciaal! Dus met uitjes en mayo erbij. Eigenlijk best wel veel werk. Afijn, en omdat het mijn verjaardag is mag ikom 14.00 uur (2 PM) al Sims gaan spelen! YES!

En nu vraag ik me af waarom mensen (en dan bedoel ik vooral kinderen) altijd een zakje chips geven als ze trakteren met hun verjaardag? Mijn broertje deed dat ook altijd, maar ja, die was (toen ie kind was) ook echt een meeloper.

Ik hoop dat mijn neef me niet gaat trollen straks als hij hiernaartoe komt om 14.00 uur. En ik hoop ook niet dat mijn moeder hem bij mij op de kamer parkeert want ik kan me niet concentreren als ik met iemand anders in een kantoor/groepje oid zit waarmee ik goed kan kletsen en ik moet me concentreren op het bouwen van het onderstaande huis in de Sims. Daarom ben ik ook heel slecht is samenwerken. (Misschien dat ik daarom altijd met mensen in een groepje geplaatst werd die ik niet zo mocht op school tijdens samenwerkopdrachten? 🤔)

Hopelijk wordt het een leuke middag!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vanmorgen zat ik op Reddit een thread te lezen waarin gevraagd werd hoe je wist dat je echt oud werd! Kwamen best herkenbare dingen in voor, zoals niks snappen van de huidige trends onder jongeren en denken dat het vroeger beter was! Dat herken ik wel bijvoorbeeld van mijn grootvader (van vaderskant) die snapte niet dat ik en mijn broertje lol hadden met videogames en vond dat wij gewoon naar buiten moesten, moesten fietsen, voetballen, contacten maken, leren over de natuur, enzovoorts, maar wij wilden liever gamen en tv-kijken Ook zweerde hij bij zogenaamde “piratenmuziek” die ik stiekem af en toe ook wel leuk vindt (Er staat een voorbeeldje hieronder, wat ook gelijk mijn favoriete muzieknummer ever is!)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: