Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag een koptelefoon besteld voor op werk!

Beste lezeers,

De laatste tijd game ik en kijk ik veel vaker filmpjes (ten minste, als ik thuis ben) met een koptelefoon op! Nou heb ik mama zo ver gekregen dat ik mijn koptelefoon mee mag nemen naar werk. Maar nu komt het: Ik ben in alle haast mijn dongle (schrijf je dat zo?) vergeten mee te nemen en moet dus alsnog via de luidsprekers filmpjes kijken en gamen. En dat terwijl ik dat juist had afgezworen om mensen niet te irriteren! Gewoon, als goed voornemen!

Dus wat heb ik vandaag gedaan? Nou, ik had voor mijn verjaardag geld gekregen (naast cadeau’s) en wilde daar eigenlijk een pluche voor kopen! Maar mijn ouders willen niet dat ik nog meer pluches koop aangezien mijn kamer zo wat vol staat met die dingen, dus ik heb een mooie koptelefoon besteld bij Coolblue voor op werk! (Volgens mij dezelfde als die ik thuis gebruik!) En toen ik het adres moest invullen heb ik een extra bezorgadres aangemaakt voor mijn werkplek en heb ik de koptelefoon daar laten bezorgen. Als het goed is komt ie morgen. Maar morgen ga ik toch niet naar werk, aangezien mams heeft geregeld dat mijn opa die uit Wijchen komt op komt passen (yes!) dus helaas kan ik niet checken of het een DOA is. Dat betekent dat het apparaat wat je hebt besteld kapot is als ie geleverd wordt! Dan moeten anderen maar de kastanjes voor mij uit het vuur halen!

Voor de mensen die wat visueler ingesteld zijn een plaatje van de pluche die ik wilde bestellen (bij Gator in Nijmegen) en de koptelefoon:

Dan heb ik het verjaardagsgeld toch beter besteed dan aan een plushie toch? Ook al vind ik het jammer, die plushie is echt schattig, zoals je ziet.

Ach ja, die plushie komt vast wel een keer, maar ik ben wel blij dat ik nu ook bij TriUnity een koptelefoon heb! Nu nog een standaard………

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Straks ga ik lekker een boek lezen maar ik weet niet zo goed welke! Of de Grijpgrip van Paul van Loon, of het boek Over engelen, goden en helden (dat is een kinderboek over de grote wereldreligies) of Kruistocht in Spijkerbroek of Het helse paradijs, die zijn beide geschreven door Thea Beckman! Ik vind het allemaal eigenlijk wel leuk!

P.S.P.S. Hier is een foto van mijn huidige twee lievelingsknuffels! Gewoon omdat het kan. En voor als je wil weten waar hun namen vandaan komen (die onder de foto staan!) Hiervan en hiervan!

Ash en Calem, in al hun glorie!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: