Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag een best leuke woensdag!

Beste lezers,

Vanmorgen kwam mijn moeder mijn kamer op om me te vertellen dat moest aankleden, maar het is vandaag dus woensdag, en dat is mijn vrije dag. Toen heb ik haar met een schreeuw zoals de acteur in onderstaand filmpje weggestuurd. En toen ze even later terugkwam om gedag te zeggen heb ik gevraagd om me aan te kleden, dat deed ze helaas niet, dus heb ik het zelf moeten doen, en het ging verrassend goed!

Die kleine acteur op de voorgrond bedoel ik!

Toen ik beneden kwam, zag ik dat mijn opa aan de eettafel zat met zijn laptop en besloot ik er gezellig bij te komen zitten! Ik heb toen dus mijn laptop, mijn muis en mijn koptelefoon naar beneden gesjouwd (met wat hulp van opa) en ik heb ook nog een aantal pluches meegenomen. Daarna heb ik lekker een tijdje met opa zitten kletsen en toen ging hij voor me ontbijt maken! Wat voor ontbijt? Gewoon een broodje ham met roomkaas!

Zijn er best veel, he?

Waar ik en opa over gekletst hebben? Over van alles! Over mijn ex, over WOII, over waarom mensen (en dan vooral kinderen en jongeren) beroemd willen worden. En soms sneed ik een onderwerp aan waarover ik net op Reddit een topic zat te lezen, ook heb ik opa verteld dat hij best op Joe Biden lijkt qua uiterlijk! Hij ontkent, maar ik vind van wel.

Ook mag ik van opa gewoon ijsthee en vaker chocolade, terwijl het gewoon een doordeweekse woensdag is, waarschijnlijk heeft ie geen zin om spa te maken of weet hij niet hoe de SodaStream werkt, dat kan natuurlijk ook.

Ik heb eigenlijk een lekker dagje vrij, ook al had ik er niks tegen als ik mee had gemoeten met mijn moeder, kon ik lekker mijn nieuwe koptelefoon uittesten die ik op werk had besteld gisteren!

Ik kijk al uit naar het avondeten.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ook ben ik lekker boeken aan het lezen op Kobo Plus! Op dit moment ben ik bezig in 300 alledaagse myseries en Kruistocht in Spijkerbroek! Misschien dat ik vanavond, als ik weer alles naar boven heb gezeuld, nog wat 13 in de oorlog en Het verhaal van Nederland ga kijken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: