Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wie zijn dit?

Beste lezers,

Vorige week zaterdag ben ik jarig geweest, en heb ik naast geld en boeken, een hele hoop knuffels gekregen. Nu ga ik twee van die knuffels uitlichten (en wel mijn twee favorieten). Namelijk Ash Lewis en Calem Kuijpers.

Laten we beginnen met de belangrijkste, namelijk Ash Lewis. Ash Lewis, beijgenaamd Taksi (naar dat drankje) is een jongen van ongeveer rond de 23 jaar oud. Hij avontuurlijk, slim en vindingrijk. Ook beleeft hij graag avonturen in en rondom zijn huis. Wat zijn huis is verschilt van verhaal tot verhaal, zo woont hij in de vroegst bekende verhalen (die ik heb bedacht met een begeleider van mij die nu in Amsterdam woont) in een hotel. In de Sims woont hij wel gewoon in een huis, en wel in een strandhuis in mediterrane stijl gebouwd in Driftveil City (voorheen bekend als Speckystad) op een uur rijden van Center City, de meeste huizen in die stad zijn in die bouwstijl gebouwd. Samen met zijn broer Carlos en zijn ouders Luke en Corine, zijn opa Terrence (ja, die uit Totally Spies) woont ergens anders in de stad. Ash z’n hobby’s zijn naar de stad gaan, gamen, op leuke uitjes gaan, programmeren en filmpjes kijken. En dan met gamen vooral Sims, maar ook soms Civilization VI. Ook heeft Ash een relatie met mijn andere denkbeeldige vriend Terrence, daarom is hij ook lid van Team Salsa Tequila. Ash houdt qua muziek van rock en heavy metal en zo, maar ook gewoon van popmuziek. Zijn favoriete liedje is Challas op de Bassline van Sjaak.

\
Een aantal buren van Ash, met Ash op de onderste rij! (Weten jullie namen voor de buren? Laat me het vooral weten in de Comments)

Dit is Calem Kuijpers, een vriend van Ash, zo niet zijn beste vriend. Calem en Ash hebben elkaar op de middelbare school ontmoet en zijn sindsdien vrienden. Ookal hebben ze af en toe wat kleine meningsverschillen. Calem is zeer slim, je kunt hem zelfs wel intelligent noemen. Maar ook is hij erg naief waardoor hij bijna altijd in de problemen komt of die veroorzaakt. Calem is heel erg geinteresserd in geschiedenis en dan vooral WOII en de Koude Oorlog, maar ook bijvoorbeeld in de Romeinen, de oude Egyptenaren, noem maar op. Niet voor niets is een van zijn vaste uitspraken: “Geschiedenis is mijn passie”. Naast geschiedenis, is hij ook erg fan van videogames, en dan vooral Mario Kart. (Waarschijnlijk vindt hij Mario Kart leuk omdat hij ook voor zijn hobby in karts racet)! Hij en Ash zijn vaak te vinden “hangend” met de rest van Team Salsa Tequila bij de GamezCorner in de Babel Mall (de GamezCorner is een soort Nedgame of GameStop) of natuurlijk bij de snoepwinkel. Want Calem houdt heel erg van snoep en vooral chocolade. Zo heeft hij een keer onze Toffifees proberen te verdonkerenmanen. Calem’s favoriete nummer is GUAP van Boef en Dopebwoy.

Gesnappt! Snap je m, want ik heb de foto met een app gemaakt! Hahah!

Zo, hopelijk kennen jullie deze twee knuffels nu beter!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb sinds vandaag een nieuwe koptelefoon op werk! Die heb ik dus zelf besteld van mijn eigen verjaardagsgeld! Was hard nodig! Ik had namelijk geen koptelefoon op werk en ik game nu altijd graag met een koptelefoon op.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: