Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

…en dan staat je opa ineens voor je neus met NOG een verjaardagscadeau!

Beste lezers,

Gisterenmiddag, zond rond 16.00 á 16.30 uur kwam mijn opa uit Wijchen opeens langs op mijn kamer. Ik dacht: “Wat heb ik nou weer aan mijn fiets hangen?” en toen zag ik pas dat hij een pakketje bij zich had. Hij had namelijk een verjaardagscadeau bij, maar dat was te laat geleverd! De grote Link-knuffel die ik op mijn verjaardag van hem kreeg kreeg ik namelijk van mijn oudoom! En hij had iets anders voor mij besteld.

Die knuffel met het blauwe haar heb ik gekregen!

Ik zal jullie even kort wat info vertellen over de twee personages op de foto. Die heb ik namelijk vroeger bedacht met een begeleider die nu helemaal in Amsterdam woont. In onze verhalen woonden ze altijd in een hotel omdat er toen zo’n serie op tv was over twee jongens in een hotel, en die serie keek ik heel graag. Nu heb ik dat verhaal natuurl;ijk geretconned en wonen ze in een strandhuis in Speckystad (Driftveil City). Dat verhaal over het hotel heb ik wel gehouden. De reden dat ze in dat hotel woonden was omdat hun vader, Marth Lewis, de zoon van Terrence Lewis uit Totally Spies, toen nog niet zoveel succes had als boekenschrijver (in het Engels heet dat een “novelist”). Maar nu heeft hij wel succes en heeft hij een heel mooi duur strandhuis gekocht wat gebouwed is in de mediterrane stijl.

Zo, nu ik wat over de oorsprong van dit verhaal heb verteld, is het misschien leuk om wat over die nieuwe knuffel te weten te komen. Nou die nieuwe knuffel heet dus Punchy Lewis, en de reden dat ik hem zo genoemd heb is omdat het poppetje lijkt op een karakter uit de game Animal Crossing als ie een mens poppetje zou zijn! Ik heb zelfs een foto daarvan gevonden op het web!

Lijkt toch best wel, of niet?

Punchy (bijnaam Sisi) is een nerd, en niet zo’n beetje ook. Hij is geinterresseerd in videogames, anime, stripboeken, scifi– en fantasyseries op tv en andere nerd dingen, en ondeugd. Maar hij houdt er ook van om met zijn broer Ash op avontuur te gaan, ook is hij verliefd op Blaire Williams, maar hij weet dat zij nu met Lucas Hearsay is, de zoon van de beste vriend van Punchy’s vader. Punchy houdt ECHT niet van sporten en is erg lui, ook houdt hij heel erg van fastfood. Qua muziek vindt hij eigenlijk alles wel leuk, maar zijn favoriete liedje is toch echt Trompetisto van Sjaak. Verder houdt Punchy van series kijken op streamingdiensten als Netflix of Disney+ en zo. Hij is wel heel erg aardig en hij zal je nooit een vlieg kwaad doen. Punchy’s droom is om een groot wetenschapper te worden. (Maar ja, dat is waarschijnlijk iets waar alle nerds van dromen) Op deze site kun je meer lezen over Punchy’s persoonlijkheid (PAS OP: Hij is wel in het Angelsaksisch. Google Translate is aan te raden, als je geen Engels kunt.)

Zo, nu jullie iets weten over Punchy is het misschien leuk als ik Punchy’s beste vriendin Blaire even aan jullie laat showen. Of nou ja, een foto van haar!

Mooi meisje toch? Ook al is ze de assistent/secretaresse van Cyril Hearsay!

Denk je dat ze een goed koppel zullen zijn? Laat het me weten in de poll hieronder!

Ik hoop dat jullie dit een leuk blogje vonden, ook al ging het over de Sims!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Gisterenochtend heb ik van onze schoonmaakster ook nog een cadeautje gekregen. Namelijk het boek “Een steekje los” wat gaat over ons brein. Ik heb er gisterenavond al wat doorheen zitten bladeren en kan niet wachten om het straks te lezen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: