Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zin in deze week!

Beste lezers,

Ik wou gisteren eigenlijk een blogje schrijven dat ik zin heb in komende week. Maar toen had ik al bedacht om erover te bloggen waar en hoe het komt dat ik verhalenschrijver wil worden. Dus nu is hier het blogje over dat ik zin heb in deze week.

Weliswaar lijkt voor jou deze week misschien niet heel bijzonder, en dat is ie op het eerste ogenblik ook niet. Ik moet namelijk gewoon naar werk, ik ga gewoon een virtueel volk besturen. Maar zaterdag, dan ga ik pas leuke dingen doen. Dan ga ik met mijn knuffels Ash en Punchy (en een begeleider) naar Rotterdam om reclamefoto’s te maken! En natuurlijk ook om dingen te kopen, lekker te shoppen, dat soort dingen. Ook gaan we naar een museum over het bombardement op Rotterdam! En natuurlijk even bij Kabouter Buttplug langs en bij de Kubuswoningen!

Mijn ouders hebben ook al plannen gemaakt voor zaterdag, zo gaat mijn vader bijvoorbeeld op een verjaardagsfeestje schilderen, (waarschijnlijk is ie gewoon ingehuurd om op een kinderfeestje kinderen te schminken!😂😉) En mijn moeder gaat lekker naar de spa met een vriendin! En ik ga dus naar Rotterdam met een begeleider. Dat wordt leuk!

En die begeleider ga ik ook het verhaal wat ik heb bedacht met Ash en Punchy toen ik, like 8 of zo, was met een andere begeleider die toen op mij en mijn broertje paste, maar later naar Amsterdam is vertrokken. En dan ga ik hopelijk een nieuw verhaal verzinnen met die nieuwe begeleider wat ik dan ’s avonds weer uitwerk in de Sims!

Ik heb echt zin in deze week, en dan niet alleen in het weekend, ik hoop ook dat de doordeweekse dagen net zo leuk zullen worden (en dat ik woensdag iets leuks ga doen!

Zal ik als ik naar Rotterdam ga datzelfde shirt aandoen als op deze foto?

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Omdat een van mijn begeleiders ernaar vroeg: Hier is het liedje Bolletjes In Mijn Hol!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: