Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vanmiddag wat leuks gedaan!

Beste lezers,

Vanmorgen kwam mama op het idee om met mijn oma te gaan lunchen, dus heeft ze mijn oma gebeld (Oma IKEA welteverstaan) en toen gingen we lunchen bij Coffyn, wat op een heel andere plek bleek te zitten dan ik me herinnerde. Ik dacht namelijk dat het bij de Intratuin in de buurt zat, maar het bleek in het winkelcentrum te zitten! Dat was me toch mooi een vergissing! Daar had ik een lekker broodje beenham geluncht.

Nadat we hadden geluncht gingen we naar de Action in het winkelcentrum en daar kochten mijn oma en mams een paar spulletjes en ik heb hen zo ver gekregen dat ik een zak Celebrations en een nieuwe muismat kreeg voor op werk. Mazzeltje. Die muismat voor op werk was wel nodig trouwens!

Maar oma kreeg last van buikkrampen dus moesten we heel snel weer gaan, dat vonden mijn oma en mijn moeder wel jammer (want: vrouwen ewn vrouwen houden nou eenmaal van winkelen. Disclaimer: Dit blog is geschreven door een autist die graag in hokjes denkt.) Dus toen we die naar huis hadden gebracht gingen we nog even met de hond wandelen en daarna ging ik weer Simsen.

Over Sims gesproken; ik heb de Hearsay familie een make-over gegeven en het is me eindelijk gelukt om mams aan Cyril uit te huwelijken. (yes!) Verder zie je op de foto ook nog Cyril zelf, Lucas (ik dus), mijn tweelingzus Yuka, mijn broer Juul (al heet ie hier Julian) en Julian’s vriendin Cora en Yuka’s vriend Akira. Oh ja, en adoptiezoon Joshua is ook nog van de partij!

En vanavond komt opa uit Wijchen ook nog op mij passen want mijn ouders hebben een of andere vergadering bij hun duffe stichting, dus vanavond verhuis ik mijn laptop naar beneden en ga gezellig met opa zitten kletsen.

Oh ja, voor ik het vergeet, het liedje “Mooie Dag” van Jayh

Fijne dag verder,

Lucas’

P.S. Net had ik Sims opgestart en waren mijn Sims opeens vuurrood gekleurd, bleek gewoon dat de instellingen van het beeldscherm verkeerd stonden dus die heb ik weer teruggezet. Ook moest ik denken aan een voorval uit het verleden toen we nog van die CRT-tv’s hadden die je ook op zwart wit kon zetten en zo, die had ik een keer op een stand gezet waarbij alles vuurrood werd, en toen zei Oma IKEA: ” Krijg je daar geen pijn van aan je ogen?” En toen ik met “Nee” antwoordde zei zij: “Ik wel!”

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: