Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb een leuke week!

Beste lezers,

Deze week gebeuren er per toeval allerlei leuke dingen. Zo kwam gister mijn opa oppasssen en ben ik met oma en mama uit lunchen geweest. En als het goed is komt vandaag mijn beste vriend langs bij TriUnity om even bij te kletsen. Hij heeft nog geen cadeautje gekocht voor mijn verjaardag en ik ga proberen deze pluche van hem los te peuteren. Even voor de mensen die wat visueler ingesteld zijn hier een foto! En als hij die niet voor mijn verjaardag wil kopen dan koop ik m zelf wel in februari! En trouwens, ik wil mijn knuffels Igor en Sergei ook mee want die wil ik aan hem laten zien.

En dan hebben we nog het uitje van zaterdag. Voor als je het nog niet wist….. Zaterdag ga ik met een begeleider van me naar Rotterdam. En ik heb alles in kannen en kruiken voor dat uitje, dat wil zeggen dat alles geregeld is. Behalve……. Welke pluches neem ik mee en hoeveel? Ik wil eigenlijk mijn drie favoriete pluches van het moment meenemen. Dat zijn op dit moment mijn pluches Julian Hearsay, Lucas Hearsay en Cora Vrijevogel. Cora is trouwens gemaakt door mijn moeder naar voorbeeld van een karakter uit de De Sims-franchise. En zoals jullie weten is dat een van mijn favoriete spellen.

Trouwens, Cora’s favoriete liedje is trouwens dit:

Ik wil dus de pluches op de foto’s graag meenemen, maar mijn ouders hebben liever dat ik Joshua en Lillie meeneem. Mijn pluche poppetjes van Pokémon die aan een keycord hangen zodat ik daar niet de hele dag mee door Rotjeknor loop te sjouwen. Maar ik weet het nog niet……

Wat ik in Rotterdam ga doen? Dingen bekijken en een beetje winkelen, sowieso wil ik een verjaardagscadeau kopen wat ik dan van die begeleider nog krijg voor mijn verjaardag!

Ik heb een leuke week en hoop dat er nog meer leuke dingen staan te gebeuren in de toekomst.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Waarom kom je onder de douche of in bed altijd op goede ideeën? Ik merkte het gister toen ik aabn het douchen was dat het verhaal van Julian en Cora en Lucas en zo spontaan opborrelde onder de douche en dat ik toen ik was aangekleed gelijk ging Simsen om het idee uit te werken. Vreemd toch? Of misschien niet zo vreemd……. Ik weet het niet.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: