Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ga morgen naar Rotterdam! (Eindelijk!)

Beste lezers,

Vanmorgen appte mijn begeleider waarmee ik morgen naar Rotterdam ga me. Ik dacht dat hij me wilde appen dat hij weer ziek was, want het griep/coronaseizoen is nog steeds niet voorbij! Maar nee, hij appte dat hij me morgen om 10.15 uur komt ophalen om naar Rotterdam te gaan. En hij appte ook dat hij me met de auto komt halen. Lekker, hoeven we niet met het OV! (Staken de bussen trouwens morgen nog steeds?) Maar ik ga morgen wel lekker naar Rotterdam en dat vind ik zeer leuk.

Wat ik dan in Rotterdam ga doen? Natuurlijk langs de Game Mania, want die begeleider heeft nog geen verjaardagscadeautje voor me gekocht, en in Rotterdam zit geen Nedgame. Ook gaan we wat eten in de Markthal, waarschijnlijk lunchen bij de Subway, en naar een museum over Rotterdam in WOII. En natuurlijk naar de Kubuswoningen en Kabouter Buttplug, en we gaan foto’s maken met mijn drie vrienden bij reclameborden!

Welke drie vrienden dat zijn? Nou, dat zijn de knuffels die hierboven op de foto staan afgebeeld! Dat zijn Julian Hearsay (blond haar), Cora Vrijevogel (het enige meisje) en Lucas Hearsay (zwart haar). Zij gaan dus samen met mij en die begeleider mee naar Rotterdam. Dan moet ik wel een rugtas meenemen, ook voor snacks en drinken, die ik waarschijnlijk ga halen als er iemand met mij naar de Appie wil lopen.

Over Rotterdam gesproken, mijn broertje zat gister naar appartementen in Rotterdam te kijken omdat hij daar wil gaan wonen later. En toen zat hij mijn ouders steeds te vragen wat goede buurten waren en wat niet. Ik vind het wel cool dat hij naar Rotterdam gaat verhuizen, maar mijn klasgenoten van de middelbare zouden hem vervloeken want dat waren merendeels vrij chauvinistische Limburgers die het liefst wilden dat Limburg een eigen land werd met hun geliefde blondiehoofd Geert W. aan het roer. Sommigen waren zelfs op het alt-right/nazistische af. Maar ja, die mensen zie ik nu niet meer en ik vraag me af of ik ze ooit nog zal zien. Ik vraag me zelfs af of ze me nog zouden herkennen, want ik ben sinds corona wel enorm veranderd (en niet in negatieve zin!)

Verder heb ik gisterenavond ook nog de Sims gespeeld met de Hearsay familie! Wat best leuk was want ik had net 2 nieuwe pakketten met nieuwe spulletjes gedownload.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Heddy kwam gisteren ook nog even langs en hij had een verjaardagscadeautje voor me gekocht! Tot mijn grote verassing was het een pluchen haai die Finn heette omdat wij haaien in onze verhalen altijd “Finnen” noemen. Een inside joke in onze verhalen is dan ook dat als mensen een haaienvin zien, dat ze dan ook eerst alle andere Scandinavische volkeren op moeten noemen, tot ze erachter komen dat het een Fin (vin) is en ze zich dus uit de voeten moeten maken, speciaal voor jullie heb ik een foto van de “Fin” met Igor en Sergei!

En natuurlijk heb ik er ook een lied bij gevonden op Spotify (van de band Imagine Dragons)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: