Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Eerste uitje van 2023

Beste lezers,

Het was vandaag mijn eerste uitje van 2023. En waar mijn laatste uitje van 2022 naar Amsterdam ging, ging mijn eerste uitje van 2023 naar een heel andere plek, namelijk de stad die de aartsrivaal is van Amsterdam, ofwel Rotterdam.

De dag verliep vlot, zo hadden we op de heenweg bijna geen last van files. Zeg maar helemaal NIET, en we waren iets na twaalven in Rotterdam. Daarna zijn we doorgegegaan naar de Game Mania, waar mijn begeleider waarmee ik een uitje had een cadeau voor me wilde kopen, en ze hadden een FLAREON! Die wilde ik dus als cadeau, wat dit betekent voor die pluche die ik bij Gator heb besteld…….. Geen idee!

Daarna zijn we doorgegaan naar de Subway waar ik een heerlijk broodje Chicken Teriyaki heb genoten. Daarna zei mijn begeleider dat hij moest “plassen als een reiger.” Dus toen heb ik de halve stad afgezocht naar een wc. Nou ja, niet de halve stad, maar ik drijf graag over. En ik heb een lekkere ice tea gedronken gemaakt van Marrokaanse muntthee met bruiswater.

Hmm, lekker! Wel de verkeerde Wikipagina open zie ik!

Daarna hebben we even door de stad geslenterd en heb ik een paar zogenaame “reclamefoto’s” met mijn knuffels gemaakt.

Daarna zijn we naar Kabouter Buttplug gelopen (dat wilde mijn begeleider graag zien!), waar we smakelijk hebben staan lachen en waar we vervolgens nog een foto hebben gemaakt!

En we zijn ook nog bij de Kubuswoningen geweest!

Donnie en Bonnie waren op zoek naar een nieuw huis! Is dit iets voor ze? Laat het me weten in de reacties!

Daarna hebben we gewoon nog wat door de stad geslenterd tot ik erachter kwam dat het al bijna 15.00 uur was en het dus tijd was voor mijn 15.00 uur snack, dus wij naar de Burger King voor een Whopper.

Nom! Was best lekker hoor!

Daarna zijn we nog wat door de stad gaan lopen en toen kwamen we de MediaMarkt tegen waar ik een laptop tegen kwam die verdacht veel leek op de mijne.

Dat is m toch? Niet dan?

Toen we uit de MediaMarkt kwamen had mijn begeleider zin in koffie, uiteindelijk zijn we bij een winkeltje gestopt waar hij van een koffie en ik van een brownie heb genoten.

En daarna was het alweer etenstijd, dus wij naar de Markthal om daar Grieks te gaan eten. Ik had een pita Bifteki en mijn begeleider een pita gyros kip. Die waren best lekker!

E4n onderweg naar de Markthal heb ik deze reclamefoto gemaakt! Hij is ge-edit in Zwart-wit om het nostalgie aspect te benadrukken!

En nadat we naar de Markthal Grieks waren wezen eten, gingen we weer terug naar huis.We hadden een probleem…. we konden de ingang van de parkeergarage niet meer vinden, dit mogen jullie best duidelijker aangeven in het vervolg, Q-Park!

Daarom waren we wat later thuis, maar niettemin heb ik nu en een Vaporeon en een Flareon! Hier een foto van hun beide!

Oftewel de huisdieren van Donnie Smits!

Vandaag was vooral van vreetschuur naar vreetschuur gaan, maar ja, dat krijg je als je met Lucas naar de stad gaat!

Mijn volgende uitje met deze begeleider is trouwens Düsseldorf! Dus we gaan internationaal!

Fijne avond verder,

Lucas

P.S. Ik heb het met die begeleider vandaag ook veel gekletst, zo hebben we het gehad over mijn middelbare schoolperiode en hoe ik daaruit ben gekropen en mezelf heb teruggevonden, en nog veel meer! Zoals het huidige Nederlandse tv-aanbod, hoe ik ben geworden wie ik ben, enz.

Een gedachte over “Eerste uitje van 2023

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: