Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De dag na het eerste uitje van 2023

Beste lezers,

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen; ik ben vandaag gewoon lekker aan het chillen. Dat moet ook wel, want gisteren was ik de hele dag op een uitje met een van mijn begeleiders, en het was een best leuke dag.

Dus toen ik dat vanmorgen vertelde aan mijn opa en mijn ouders wat ik had gedaan en waar ik was geweest, zei mijn opa dat Rotterdam vanavond moet voetballen tegen Amsterdam; want mij natuurlijk geen bal interreseerde (pun intended) en dat ik mijn neef moest bellen die voor Ajax in Amsterdam is. Ik heb me eronderuit gekletst door te zeggen dat ik mijn telefoon boven had laten liggen en dat de browser die ik op deze tablet gebruik geen WhatsApp Web ondersteunt. Pfoei, heb ik me mooi onderuit geluld!

Wat ik de rest van de dag ga doen? Een beetje lezen en Sims spelen met de familie van Cyril Hearsay (van de dochter heb ik namelijk een nieuwe plushie besteld bij Gator in Nijmegen!)

Deze plushie bedoel ik!

Wat ik ga lezen? Nou, ik ben nu bezig in het boek De Tovenaar van Oz en misschien dat ik straks ook nog even Een Duits Meisje en 300 alledaagse mysteries ga lezen. En ik ga natuurlijk verder in De Meeste mensen deugen, en dat lees ik allemaal op mijn XiaoMi Pad 5.

Zoals je ziet is het vandaag vooral een beetje chillen en uitrusten! Maar ik hoop wel dat volgende week leuk wordt (en dat ik woensdag die knuffel die ik besteld heb op mag halen!)

Oh, ja, natuurlijk is hier ook het favoriete liedje van mijn nieuwe knuffel May Hearsay

En natuurlijk heb ik zin om morgen weer aan het werk te gaan.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik had het gister met mijn begeleider ook over nieuwssites en welke ik gebruikte. Nou, ik kijk altijd op Welingelichte Kringen, ik heb hem die site dus even laten zien, en hij ging helemaal onderzoeken of het wel betrouwbaar was en door wie het gemaakt werd, dat was wel grappig.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: