Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ontmoet mijn nieuwe knuffel; James

Beste lezers,

Vanmorgen bedacht ik een verhaal met de onderstaande knuffel in de hoofdrol, en Karin Davis (een andere knuffel van mij). Ik heb er dus al de hele dag op gewacht om dit uit te werken, en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden.

Nou, wie is dit, vraag je je misschien af. Dit is nou James Gotchi. James is de geadopteerde zoon van twee miljonairs uit de stad Twinbrook. James werd tijdens zijn jeugd gedwongen om de formele samenleving te doorstaan. Omdat hij vaak moest deelnemen aan talloze lessen en activiteiten waar hij weinig tot geen interesse in had, begon hij uiteindelijk moe te worden van de regels en normen die altijd aanwezig leken te zijn in de hogere klasse. Daarom ging hij op een dag videogames spelen bij een vriend en sindsdien traint hij om de beste e-sporter in de wereld te worden. Hij woont nog wel steeds bij zijn ouders, trouwens, die nu in dezelfde stad wonen als waar Donnie Smits woont (Speckystad)! Uiteindelijk bleek James autisme te hebben en kwam hij op Werkenrode School terecht tijdens zijn middelbareschooljaren (is dat een woord?) waar hij meteen vrienden werd met Karin Davis en Luc Hopman (eigenlijke naam: Lucas Hearsay)

Hoe hij Karin Davis heeft leren kennen? Nou, ze hebben dus samen op de middelbare school gezeten, en daar is een liefdesrelatie ontstaan die nu nog voortduurt. Ze kunnen het goed met elkaar vinden, en zijn eigenlijk meer zeer goede vrienden dan echte lovers. Ook al voelt Karin wel wat voor James.

James is erg wijs met technologie en heeft ook meerdere computers en andere techspulletjes, zo heeft hij in zijn kamer in zijn huis wel 20 Google Home-speakers en is zijn tv wel een bioscoopscherm. Ook al is een van de kamers in zijn huis een echte thuisbioscoop die Lucas een keer ingepikt had om geschiedenisseriews van de NPO te kijken (13 in de oorlog, Het Verhaal van Nederland, enz.) .

James is ook erg bezig met taal en gebruikt vaak moeilijke woorden voor heel erg begrijpbare dingen. Waar Karin en Lucas af en toe niets van begrijpen.

James heeft ook een huisdier waar hij heel erg van houdt en dat is zijn Vaporeon, die Vaporeon daar houdt hij af en toe nog meer van dan van Karin Davis. Maar toch zijn die twee hele goede vrienden.

Ook is James fan van cabaretier Donnie Smits, die in dezelfde stad woont als hij. Maar ja, dat zijn veel mensen in de Likybincity-wereld. En je kunt goed met hem chillen, dat is ook zeker waar.

James’s lievelingsnummer is trouwens Stiekem van Goldband

Dit is wat ik tot nu toe bedacht heb, onthoud, deze pagina kan aan veranderingen onderhevig zijn, maar dat is normaal bij Wiki’s!

Dit is namelijk een eerste opzetje van hoe een Likybincity-wiki (een wiki over mijn Simsverhalen) eruit zou zien, of nou ja, een pagina.

Laat me weten wat je ervan vindt in de comments! Of in deze poll!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik snap niet waarom Nederlanders (of überhaupt mensen) zo graag op elkaar willen lijken qua mode, kledij, enz. Misschien komt dat omdat ik me nooit wat heb aangetrokken van trends en altijd mijn eigen ding deed en dat komt zeer waarschijnlijk door mijn autisme!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: